Tiiiisdag.



Jag lovar,min telefon e den bästa i världen. Allt jag behöver (och lite till) finns i den. I love it!'




Idag har jag varit i Salo hela dagen. Kl 07.00 var det start från Ehrstedts. Inte precis den härligaste tiden att fara iväg,men om bilen skall på service så ska den. Jag köpte Inget(!!) till mej själv,men var mycket duktig på att rådgiva john och ida, john köpte de kläder som jag tycker e snygga, och ida köpte två boxar av den serie som jag tycker mest om. Muahaha.

Nåja, nu sitter jag här hemma alldeles ensam, syskonskaran har farit hem till Åbo och John hoppade i bilen med mamma och pappa till Helsingfors för att kolla på en fin fin tv till sej, pappa ska förstås ha en till Playstation........

Själv ska jag vara en duktig flicka och snart hoppa in i bilen för att söka jenny och fara iväg till Sportten,där jag int ha visat mitt ansikte på åtminstone 6månader.. Undra int om ni ser ett svettmonster i någo hörn med andra ord.

Ha en mysig kväll,och gott nytt år!

Härliga juletider.


Sitter hemma hos john och tar det lugnt,medan herren själv står och fixar mat åt mej. Lyx. Imoron ska vi styra stegen mot Salo,där vi ska kolla in mellandagsrean.. :)

Det har varit några lugna dagar efter jul. Juldagen bestod av förfest med flickorna (-Eve), och sedan fick jag och min fina mii skjuts till After Eight,där vi festade loss några hejdlöst roliga timmar. Kan bara tacka min vän för de roliga stunderna vi fick ha.
Sen dess har det varit chill i allra högsta grad. Tillsammans med mina syskon har jag och john sjungit massvis med Singstar,spelat Heroes,sett på Lost och olika filmer. Sjukt mysigt! Har också hunnit med ett trevligt besök av Madicken i sällskap av miio idag. Skönt att få skvallra om allt och inget. <3

Har dessutom nu bestämt mej för att fira nyår hemma,istället för middag med flickorna. Jag har ingen lust att fara ut och flänga i Helsingfors riktigt ännu,samt det att mina nyår hittills varit så otroligt misslyckade.. Så jag kommer att sitta framför tv:n och bara ta de lugnt. Låter fint tycker jag.

Nästa vecka börjar verkligheten igen,dvs skolan. Jag väntar dock med iver på att få träffa min fina roomie,mina flickor i klassen,och allt som Helsingfors-vardagen för med sig. I can't wait! Detta år ska jag dessutom vara den bästa skoleleven någonsin.

Före skolstarten kommer jag trots allt att få möta mina käraste i Västra hamnen på måndagen,då vi sätter ner oss i baren på Eckerö Line och njuter av varandras sällskap,vad kan vara bättre än det?
Hur jag än skulle vilja spara pengar och ta de lugnt,samt denna gång verkligen få se Tallinn, vet jag att det inte kommer lyckas. Mitt sällskap e nämligen inte det bästa då man vill vara lugn. ;)

Jaja,nu börjar maten vara färdig, så jag ska sätta ner mig framför den härligt söta filmen Wall-E,för tredje gången,och bara njuta av tillvaron. :)


 

Bara för att skryta lägger jag dessutom en bild på oss i sällskap av Ville Valo på X-mas bowlen. :)

Good jul!




Efter en dag fylld av presenter och kramar känner jag mej nu nöjd ock glad :) På lördagen kommer dock den bästa presenten att bli min,tjuppidu! Kan lätt påstå att jag fått allt mellan himmel och jord idag, Sing Star, filmer,spel,serier,en blender,muggar,smycken,kylskåpsmagneter,bestick och förstås den vackraste telefonen i världen. Taaaaack!

Sitter för tillfället omringad av dessa presenter på min säng, och lyssnar på veckans favoritlåt. Funderar på saker och ting, och på hur jag ska fira morgondagen. Småfåglarna viskade att ingen följer med mig till After,så får skåla min födelsedag ensam helt enkelt. Kanske lika bra så då.

Nu ska jag med iver vänta på john så att jag äääntligen får börja se på LOST 4 <3

Hoppas ni haft en trevlig kväll, God jul! :)

Julen är här



Sitter hemma vid matbordet och e totalt osysselsatt. Mamma och pappa springer omkring i butiker för att skaffa de sista julklapparna,vilket jag själv också gjort idag. Tror att jag köpt de mest perfekta presenterna åt john,jihuu.

Kom för en stund sedan hem från city,där jag har flängt omkring med mii i försöket att hitta mina julklappar. Sedan bänkade vi ner oss i Madicken,där vi också fick syn på två andra sötisar, med vilka vi sedan spenderade någon skön timme. Lovely egentligen dethär jullovet,då alla e hemma igen och man kan få en liten känsla av hur det var förut. Najs.

Deeessutom e jag fylld av julfiilis och som ett litet barn väntar jag på onsdagen,då jag får fira jul med familjen samt min födelsedag. Jag blir som en otålig unge dagarna före jul,stackars mänskor som måste vara i min närhet. :)

Nu ska jag julstäda lite så att mamma blir glad när hon kommer hem.

<3

Nostalgi



Idag när jag satte ner mej vid datorn här hemma,och gick igenom lite bilder som finns kvar kunde jag lätt konstatera att mitt hår har fått vara med om en hel del roliga förändringar. Jag tänkte på skoj visa några exempel.



JAg har varit blond,vilket jag också för tillfället gör,och som jag antagligen kommer hålla mej vid.


Jag har, tyvärr, varit rödhårig.


Mitt hår har också varit en rolig brun-blond blandning. Awesome.


Mellan varven har det varit en rolig blandning av alla de slag.



Dessa gyllene lockar har också suttit fast i mitt hår.


Kort har det förstås också varit..(otydlig bild,men det e lika kort som det ser ut.)

När man tittar igenom alla bilder som man genom tiderna fotat,kan man lätt påstå att det har skett små och stora förändringar. Jag ser vänner jag inte mera har, kläder jag önskar att jag aldrig hade satt på mej och minnen jag aldrig får tillbaka. Konstig känsla.

Orättvisa värld.



Hur orättvist e inte det, att min pappas julafton börjar en månad för självaste dagen, då han dagligen klampar in med julklapp efter julklapp, var och en finare än den förra. Omkring mej ligger ett dussintal fina vinflaskor,en chokladask, vackra väggklockor, iittala-skålar, böcker, en ficklampa, en termosflaska i min favoritfärg och andra tuffa lyxigheter, medan jag själv inte har fått något.

Det värsta med de hela e ju att han inte ens bryr sej det minsta om dessa saker, han dricker inte vin så ofta och inte använder han alla dessa lyx nästan nånsin. Livet e allt orättvist ibland.


Som tur får jag ändå äran att slita upp paketen varje dag, så att jag ens kan låtsas en stund att de e jag som får paket. Hihi.

Tredje världskriget?




Steg nyss in genom dörren till mitt vackra hem för att märka.. att de råder ett totalt kaos i detta hus. Det ligger saker överallt,hyllor e på villovägar,lådor ligger omkring på golven..Som sagt kaos. Pappas julklappar ligger utströade runt hela köket och jag känner mej helt förvirrad. Kan bara gissa att mina föräldrar än en gång startat ett nytt projekt här hemma, suck!

Jag som nu en längre tid fått bo i en supersnygg och städad lägenhet måste nu, frustrerad som aldrig förr,sitta här i något som motsvarar en soptipp,och börja skriva på min fackuppsats. Jippi. Har noll koncentration i denna omgivning dock.

Nåväl,får bara ta tag i det hela nu.


Lipsill?

Ligger för tillfället i johns säng och ser på Titanic. Världens finaste film i mitt tycke. I de första minuterna,då Rose som gammal gumma blir upprörd då hon ser Titanic i nuläget,började mina tårar rinna. Suck! Borde aldrig se filmer en gång till,för jag blir så ledsen då jag vet att de inte blir något happy ending.

Nu ska jag fortsätta se på denna underbart vackra snyft-film. Ha en mysig kväll!

Härligt liv



När jag lyssnar på en sorglig låt, försöker jag alltid "göra mej själv" ledsen, jag börjar tänka på saker som varit förut och saker som jag saknar. Samma gäller sorgliga filmer. Jag vill vara ledsen tillsammans med filmen, eller sucka och gråta över varför jag inte har dendär perfekta killen att vara med. Så har jag alltid gjort. Jag har alltid känt att något fattas i mitt liv, om det så gäller saknad efter en pojke,problemsamma vänskaper eller familjeproblem, alltid har jag klagat.

.. idag hade jag trots allt en mycket sällsynt Ahaa!-upplevelse. Jag har inget (knack i trä) att klaga över, inget att va ledsen för. Alla bitar sitter på sin plats. Konstit, när man ser på en snyftig,alltför kärleksfull film, och märker att man egentligen inte har något att gråta över. Hmm. Scary. Hoppeligen e det inte lugnet före stormen, utan bara lugnet.

Dessutom har jag flyttat från det ruttna Ekenäs, för att hitta en hög men underbara vänner och härliga upplevelser.

Börjar kanske så småningom bli lite tjatigt, men what the hell, jag kan ju väl få skryta så länge jag har något att skryta över
..
Jag älskar mitt liiv!


En vanlig söndag.



Tack, tack, tack till min kära vän som så glatt lånade ut Sex and the city- shoeboxen åt mej idag. Preciiiis på pricken vad jag just nu behöver, med tanke på min ensamhet och tröttsamhet. Herrlich! Efter att hela dagen suttit och skrivit på arbete tillsammans med två vänner, e jag nu lycklig över att ha det färdigt och äntligen sitta hemma med boxen i handen. Jei! E så otroligt trött i hela kroppen och vill inget annat än bara ligga och vila hela kvällen..

..Ett litet minus är ju förstås det att jag har tent i svenska imoron,vilket jag borde läsa på för tillfället. Men hur svårt kan det egentligen va?! Näe, jag tror jag kockar ihop lite fiskpinnar&mos iställe och sätter i en annan cd av SATC.

Ett mycket irriterande problem som jag har e dessutom att jag inte får några bilder in på min dator mer, så får nöja mej med de som redan finns här..Varför känns det som om jag redan har förstört denhär nya,fina datorn? Suck..


Så här mörbultad känner jag mej just nu,så bilden kändes otroligt passande hit.

<3

Santa Lucia.


Idag var jag till Senatstorget för att kolla på Lucia för första gången i mitt liv. Det var en mäktig upplevelse javisst,men blev lite besviken över att hon inte ens sjöng där. Hon gick ner för trapporna, samtidigt som hon nynnade på den sedvanliga Santa Lucia-sången och väl nere hoppas hon i sin slede och red iväg. Sjöng hon möjligtvis någon annanstans? Jag tycker att hon borde ha sjungit på Senatstorget, med tanke på mängden mänskor som var där för att se på henne. Vitsit!

Förutom Lucia-besöket har jag och john degat hemma hela dagen, och kollat på Desperate Housewives. Precis det sättet jag vill spendera min lördag på. Känner nästan ännu av onsdagens förskräckliga alkoholintag. Sick, men fan va kul det va. Tror dock att min lever behöver en liiten liten paus just nu.

Imorgon ska jag ta tåget in till Grankulla city för att besöka Matildas hem, och sedan filma hennes pappa. Skall bli intressant! Jag har dessutom hört små rykten om Spaghetti Bolognese. NAMI!

Nu ska jag krypa ner i sängen breve John och se på någon film som kommer på Nelonen.

Have fun!

Freeedag

Har en liten mysdag pågångs här hemma. Dessutom satt jag just diskmaskinen på och skall snart tvätta lite byk. E alltså på ovanligt aktivt humör idag, även om jag ändå inte e de..Nu ska jag snabbt kasta in lite tvätt och sen fortsätta se på min favoritfilm - How to lose a guy in 10 days. Jag bara älskar den! Dessutom kommer john hit om några timmar. Jippii!

have fun


Kääärlek

Jag är kär. Totalt och galet kär. Mitt kärleksobjekt heter Edward Cullen. Håååhhåja. Där e den mest perfekte man jag och eve nånsin fått skåda. Nam!

Har sovit bort halva dagen idag, efter att jag kom hem från skolan satte jag ner mej i soffan för att chilla och se på South park för att bota mitt illamående. Jag somnade, och vaknade kl 19.00.. Wupsii! Men skönt var det. Dessutom e jag ledig imoron, så jag behöver bara ta mej till skolan för att söka filmkameran som vi skall använda på lörda,och sen ska ja äntligen träffa john som kommer på besök. Lovely!

Nu ska ja försöka få tag i sömnen,känner hur jag kommer att sova otroligt bra inatt.
Bye bye

P.s. Har helt glömt att berätta att vi träffade Ville Valo i William K. igår. Het kille dedär. Dessutom otroligt trevlig! d.s.

X-mas bowl in my heart

Gårdagen var suverän!Vi sprang omkring(jag i högklackade skor!!) på stan och sökte barer med hjälp av skitsvåra rebus. Till vår egen lycka fann vi nästan varenda en bar, och vi drack,drack och drack och hade så otroligt kul!På efterfesten i Onnela hände det också en hel del massa kul,tala med en massa olika mänskor,drack allt för mycket,dansade och skrattade till döds, på sidan om att jag förstörde matildas drink,tappade bort mitt splitternya Silver card (som var mycket populärt), och hade allmänt kul med en hel hög strangers.. :)
På mäkken gick allt bara fel och man märkte att man hade varit igång lite för länge.. Suck!Skrattande som aldrig förr staplade jag och Annabel hem till henne för att cirkus kl. 05.00 somna in och vakna pånytt 3 timmar senare för att befinna oss i skolan.
Detta var den absolut bästa händelsen hittills. Jag är överlycklig!

Nu sitter jag hemma i ett mycket underligt tillstånd,på gränsen till döden. Har heller ingen mat, och inga pengar mer, så jag får försöka klura ut hur jag ska lösa detta dilemma. Önskar bara att någon skulle göra en härligt god middag åt mej, färdig serverad och mata mej med det. Nåväl,drömma går ju.

Ska nu fortsätta se på den allra,allra bästa medicinen för mitt tillstånd - South Park. Sitter här för mej själv och fnissar åt alla galenskapar som händer i denna absolut underbara serie.

See you,om jag lever ännu.

Nörd



Denna kväll har tillbringats på vår bruna,lilla soffa. Tillsammans med Eve har jag skrattat åt skrattretande personer,följt med Eves intressanta facebookchat-konversationer,dreglat över en Britney Spears bild och därefter kollat på Britney Spears-For the record. Älska Brittan! :) Hela dagen har med andra ord bestått av serie, efter serie, efter serie. Vi har konstaterat att jag e en sån otrolig tv/data-nörd.

Mellan varven på denna soff-session har jag stigit upp för att hämta cocis från kylskåpet, och that´s about it! Finns det nåt mer relaxing än att få sitta hemma, ta de lugnt och umgås med sin bästa vän?
Jag beundrar dessutom så otroligt mycket vår lägenhet, den e så fin! När/om jag nångång får en ny kamera, eller orkar ta fram Eves, så ska jag lägga ut bilder på den. Måste säga att det kommer bli jätte jätte jätte svårt att packa ihop sakerna och lämna detta paradis på jorden.

Nu ska jag konstigt nog kolla på nyaste avsnittet av Privileged, för att fira min lediga dag imoron. Sen ska jag sova gott en låång, lång natt.




<3

En skön tisdag




När jag kom hem idag hade jag ett fint brev på bordet. Jess, äntligen kom mitt Silver card,dessutom i perfekt timing med tanke på morgondagens bravader och Onnela besök. Med i brevet fick jag dessutom en Vapaa sisäänpääsy-biljett,så nu kan jag gå dit ,som den fattiglapp jag e, en annan kväll också. :)

Det har varit en mycket lugn och skön dag idag. Höll på att dö när jag halv 8 vaknade av väckarklockan.. Kände på håret,konstaterade att de nog e tillräckligt rent för att skippa duschen,och sov 15min till. Annors gick skolan snabbt vidare, och med två föredrag bakom mej känner jag mej nu lugn och glad. Fick dessutom två Tiimari-besök och ett Chico's besök inprickade efter skolan,vilket allti e lika kul. Och nu sitter jag här i min ensamhet(blä), med iskalla fötter och Brooke knows best på i bakgrunden. Snart ska jag laga mat åt mej,och jag har dessutom cocis i kylskåpet. Hääärligt!

Imoron e jag ledig, så jag får sova lääänge, och sedan börja planera dagen och outfiten. Kl 15.00 ska jag sen befinna mej i Annabels casa tillsammans med the girls, där vi ska sminka oss guldiga och pynttade, för att sen fara vidare till Kaisaniemi där X-mas bowlen tar sin start. I Can´t wait! Kan tänka mej att det kommer bli en galen kväll, med tanke på vem som e i mitt sällskap. Galna brudar!








Ha de najs

Dessa ljuva söndagsmorgnar.

Morgnar som dessa,då man vaknar relativt sent,har en sötnos som ligger och drar brevid en,ingen krabbis eller något liknande,inga viktiga planer för hela dagen och då man bara kan sätta på en bra film och ta det lugnt hela morgonen..Det e dessa morgnar som får en att orka med skola en vecka till. Lovin' it!

Julfiilis.

Julfiilisen har sakta men säkert börjat smyga sej fram i mina fingertoppar, och därför har jag idag tillsammans med mamma plockat fram julpynt i alla små knutar av detta hus. Senare ikväll ska jag och john till johns faster och äta lite smått och gott, och efter det ska vi laga pepparkakshus! Det har blivit lite av en årlig tradition, eftersom att våra föräldrar tyckte att våra tidigare hem såg så vackra ut och nu alltid vill ha oss att göra dem ;)

Eftersom att min födelsedag äger rum på självaste julafton har jag alltid varit en liten jultomte, med andra ord har jag alltid älskat precis allt som har med julen att göra. Alla presenter(morgon och kväll för mej), julpynt och ljus, god mat, att alla e på gott humör och att man får vara med sin familj, det e något jag tycker e så otroligt härligt. Dessutom får jag alltid lite extra uppmärksamhet som jag tycker om,så det e ju inte helt fel det heller :)
Det märks också att jag älskar julen med att jag redan har 3 st julkalendrar, nam nam. Det bästa som finns. Den här gången har jag till och med lyckats äta dem under rätta datum, vilket aldrig tidigare har lyckats. Förut åt jag både min och heidis kalender på en slurk. Så kan det gå!

Nu ska jag hoppa i duschen och laga mej färdig för lite julmat. See you

Tuparen och Ekenäs.

Hallåj!

Sitter som vanlit hemma i gamla vanliga Ekenäs,här som inget nånsin förändras.. Skönt iofs, känns så lugnande att gå längs kungsen, kolla i Exact, och promenera längs min vakio hemväg. Men ändå e de så otroligt skönt att inte behöva göra de varenda en dag.
Kom hem redan igårkväll, eftersom att John skulle på jobb idag och jag ändå var ledig idag (som varje fredag,shyööönt!), dessutom packade Evelina den fina sitt pick och pack för att spendera weekenden i Vöyri. Så det har varit några chilliga dagar.

På onsdagen hade jag och roomie vår saknade tuparit. Roligt va det, skönt att ha alla (nästan) närmaste vänner på ett och samma ställe, bara umgås och dessutom få en hel hög med fina presenter. Jag tror dessutom att de flesta hade riktigt roligt där, och vi hade heller inget besök av den galna gumman.. Så egentligen va det väl ganska suveränt! Fortsättningsfesten skedde självklart i Amarillo med karkkipäivät, den bästa uppfinningen någonsin! Där fick jag höra en skojig komplimang och dansa lite grann, samt träffa några bekanta ansikten. Lyckliga jag fick dessutom pengar mitt i natten, vilket förstås orsakade en lyckligt slösande Hanni. Såå kan de gå!Vi hamnade tyvärr packa hem oss redan lite över 1, eftersom vi tog sista bussen kotiin. Det enda som e dåligt med Helsingfors, då man bor en liten bit bort.. Didär jävla bussarna som inte kan gå hela natten! Nåja, som tur for de flestas bussar vid den tiden så vi var inte de enda som försvann. (Matilda blev förstås kvar för att ragga lite)..
-men i sin helhet hade jag en lyckad kväll, och som minne har vi nu vårt fina plakat uppe på väggen ovanför tv:n. Där ska den förbli!

För tillfället sitter jag och försöker underhålla mej själv medan John ligger på golvet bakom mej med ryggsmärtor. Voi voi.. :( En till orsak varför man inte ska sporta, haha. Nänä, ja ha faktist lova mej själv att sätta igång påriktit för att bli i skick. Dessutom e de ju så otroligt roligt att gå på gym.

Något som inte e roligt e att man här hemma i Eknäset inte får dricka vatten från kranen. Suck. Så otroligt jobbigt med mammas "koka vattnet" lappar överallt, haha.

sov gooott

Du e utmanad.

Har blivit utmanad av fashionportfolio.blogg.se.
Den här utmaningen gäller att lista 6 saker som gör mig lycklig, men som egentligen inte är så viktigt.

Reglerna är:
- Skriv vem som har utmanat dig
- Skriv ner 6 stycken saker som gör dig lycklig, men kanske inte är så viktiga
- Publicera reglerna och utmana 5 stycken
- Lämna en kommentar till de som du utmanat och låt dem veta att de blivit utmanade.

Mina svar:
1. Att sitta hemma en hel kväll och bara få slappa framför datorn/tv:n tillsammans med någon jag tycker om.
2. Att sitta på ett café tillsammans med alla vänner och bara prata skit. Bästa ever<3
3. När jag får vara med Johnnyboy.
4. När jag får öppna paket, när jag får fina presenter. 
5. När jag har pengar och känner att jag med gott samvete kan unna mej något fint från Gina. .
6. Sen stjäl jag en av Laura: Att gå och sova i nytvättade lakan och få en godnatt-kram.

Jag utmanar:
Krisu
Mii
Miio
Jenny



Jee!


Långledigt.

Efter ett myyycket välbehövt förlängt veckoslut sitter ja nu igen hemma i Lassas. Hur skönt de än e att fara hem till ekenäs trivs ja så otroligt bra här att ja varje gång saknar efter att få komma hit. (om john också skulle bo här skulle ja nästan aldrig fara hem). Ja äälskar att få åka tåg till skolan,samtidigt som man får studera alla mänskor som sitter brevid en, både konstiga och mindre konstiga. Tycker också om känslan av att få bo i en större stad än Ekenäs,där man vet allt om alla...

På lördagen tog vi oss då till Affes tillsammans med brudarna (- Mii), vi dansade, skrattade och det där vanliga som varje gång.Det att Eve va me gjorde kvällen självklart ännu mer lyckad. och,OM mina och Annabels planer blir till sant,kommer ja att befinna mej i Affes nästa lördag också. Hoppas att de löser sej!!

Just nu känner ja mej ändå så otroligt trött, efter att idag ha stigit upp kl 06.20(!!) för att hinna till mitt tåg. Suck! Man tror att man skulle lära sej efter 20 gånger, att hur skönt de än e på en söndagskväll att bara få bli hemma med john, se på tv och mysa,så e de så otroligt pain att stiga upp den omänskliga tiden att man nästan börjar ifrågasätta om de e värt de?..men nej,varje gång samma grej! För ett dumt huvve får kroppen lida.

Nu ska ja så småningom försöka rycka upp mej och fara till Alepa för att handla lite mat. E så hungrig. Sen ska ja invänta att Eve kommer hem, och snabbt efter det kommer Miio och Mii så småningom att ringa på dörren. Det låter bestämt som om en paratiisihotelli-kväll kommer att råda på Lispundsvägen ikväll. Jah! Skönt att slappa och ta de lugnt me bästa vännerna. Love it!




Ha en najs kväll.



En sånhär sötnos skulle gärna få ligga här breve mej just nu.. <3

RSS 2.0