En fin låda.

För tillfället sitter jag och chillar på mitt rum med skön, lugn musik på, och allt känns ganska förträffligt just nu. Dagen har varit slö som vanligt, tog morgontåget från Karis för första gången detta år, och blev påmind om varför jag aldrig tar det nu för tiden mera. Ögonlocken var tung som en sten när jag kom hem, men promenaden till skolan lyckades pigga upp mej måttligt som tur ändå. 
På eftermiddagen var det dags för studiebesök till HNS neurologiska poliklinik. Mycket intressant och sen fick vi snickra. Jag och Malin skulle göra en simpel liten låda. Vi höll på att kissa ner oss av skratt när vi såg slutresultatet och kontaterade att det inte var riktigt likadant som vi hade föreställt oss. Som tur blev jag ingen byggare-Bob till yrket. Som tur var e vår lärare världens snällaste (säkert lite för snäll?) och försökte övertyga oss om att vår låda nog e finare än Jennis och Matildas sneda ram. Phiuh.
För att på bästa möjliga sätt undvika samt skjuta upp de 30 000 arbeten som står och knackar på dörren, tänker jag istället se på några avsnitt Grey's och bara ta det lugnt. Skola hinner man väl koncentrera sig på senare. 
Kom på att mammas dator (som jag snott med mej som tröst för att min dator är sönder) har webcam, jee.

Galna nätter.



På fredagen serverade jag på en ytterst galen sportfåne-sitz. Människorna var totalflippade och efterfesten var rolig as hell. Drack i samma mängd som jag spillde drinkar, skrattade åt absolut galna skämt och händelser och dansade i lenkkitossor. Weird night.

När festen var slut traskade vi 3 små flickor och 4 stora killar hem till oss för lite efterfest. 2 killar joinade också en stund lite senare. Händelserna på efterfesten var konstiga, roliga och traumatiserande på alla vis. Varje gång jag i fortsättningen ser en häst eller en syltburk får jag kväljningar. Thanks Jussi.

Lördagen sov jag länge och hoppade sen i bilen med Jenni för att via Vanda få skjuts hem till älskade Ekenäs. I bilen skvallrade vi om allt mellan himmel och jord och funderade över hur det alltid kan bli så galet när vi festar. Voi voi. När jag kom hem åt John och jag tortillas och sen somnade jag, och sov i 16 timmar. Sick. Festandet tar på kroppen märker jag.

Nu sitter jag hos John och ska äta lite mat så småningom. Sen ska vi mysa och se på film. Imoron börjar vardagen och skolfestveckan igen, det e tungt det här.

Som tur e det snart jullov, så man får vila.


Punktform.


Eftersom att jag inte orkar skriva någon lång roman för tillfället tänker jag skriva i punktform det jag gjort den senaste veckan.

Jag har:

  • spelat oändligt mycket Skip-Bo med Matti.
  • Facebooka som en galning
  • ätit för fem personer
  • varit nästan för mycket i skolan, go me!
  • sönderspelat Rihanna - Russian roulette
  • surfat på perezhilton.com, som förövrigt e den bästa skvallersidan evör.

Det har med andra ord inte varit en så farligt aktiv vecka. Men jag njuter för fullt. Det har varit så jätte, jätte mycket händelser under höstens lopp att jag känner hur burnouten bara smyger sig bakom hörnet.

Imoron ska jag vara duktig tutor och servera på sportfåne sitz. Det kommer att bli helt huippu och jag e ju så glad att även Mii kommer att vara där. Jei. Hoppas det e god mat. Hehe.



Uppdatering.



Har varken haft ork eller tid att skriva på senaste tiden. Har flängt från ställe till ställe och knappt haft tid att bara sitta ensam. Vi har nu bott i lite på en vecka i Östra Böle och vi älskar det. Vi bor endast några minuter från tågstationen så man slipper hur lätt som helst överallt. Lägenheten är otroligt fin och vi njuter varje sekund av balkongen(jag njuter eftersom att jag inte behöver springa upp och ner 5 våningar för att hålla Matilda sällskap) och allt som den har att erbjuda på. Jenni har så gott som flyttat in, och tillbringat 5 av 8 nätter här med oss. And we love it. Hon städar vår svinstia, sjunger vackra låtar och fullgör vår Shanghai-trio. Perfekt.

För tillfället har jag en liten(!) paus från alkoholen med tanke på dess missbruk under de senaste veckorna. Det har blivit lite för mycket. Onsdagens galenskaper gav nästintill ångest och jag ska försöka skärpa mej. Promise.

På lördagen beger jag mej sen till Ekenäs, första gången på tre veckor. Det e väldigt ovanligt för mej att ha så långa pauser med tanke på gulleplutten där hemma. Som tur har han besökt mej några gånger så abstinensen e inte för hemsk. Förrän den ljuva hemfärden ska jag ta tag i högen med skolarbeten som e allt annat än lockande, njuta av sällskapet av min underbart underbara sambo och servera på en rolig sitz. Great.

Igår hade en kär vän födelsedag så vi firade den med födisparty hos henne, vidare på Ungdomsshow 09 där födelsedagsbarnet själv samt Eve var modeller. Vackra som få. Efter det satte vi 13 brudar oss ner på en pub i Kampen en stund tills det var dags för det jag så länge väntat på - New Moon. Bion var bra, men förstås en besvikelse efter böckerna som är så otroligt bra. Läs dem!

Nu ska jag fortsätta mysa i mitt alldeles egna rum med senaste avsnittet av How I met your mother och sen ska jag sova. Imorgon får jag ju äntligen träffa min älskade Kristel. <3






Leona Lewis - Happy




Flyttt.



Dagarna i huvudstaden flyter på och plötsligt har det blivit snö på marken. Eller ja, rättare sagt slask. Men trots allt e det lite mysigt, man har ju en orsak att få sitta inne och mysa då. De kommande veckorna e fyllda med planer och roliga händelser, fester och dylikt. Can't wait.

Förövrigt håller min hjärna på att spricka av alla tankar som snurrar runt och gör mej galen. Som tur har jag många underbara vänner som lättar tillvaron en hel del.

På lördagen flyttar vi dessutom, till Böle av alla ställen. Kommer att bli sorgligt att inte kunna gå hem från krogen och att bo så långt från centrum under några månaders tid, men vi kommer nog att överleva. Vi har ju städerska trots allt.



Galet, galet.



Igår var det meningen att vi skulle fara till Amarillo och mingla och dricka en eller två cider. Det hela spårade milt sagt ur, och kl 7 på morgonen staplade jag in genom dörren för att finna 3 främlingar i mitt hem. Väldigt mystiskt och underhållande. Hoppade i duschen och sedan gick vi iväg mot tåget. Tammerfors it was. Vi var döda som aldrig förr, hade dålig humor och kunde inte under några omständigheter koncentrera oss på alla de olika hjälpmedlen.

Gårdagen var väldigt underhållande och galen, till den mån att jag tappade min telefon. Sucks. Min älskade telefon. Så nu får vi ser hur det hela löser sej, annors får jag lov att köpa någon gammal, ful sak.. Snyft.

Nu ska jag mysa ner mej i soffan med mina två favorit tjejer och Cinderella som får fungera som tröst i denna sorgens stund. Imoron e det tent som gäller, känner mej väldigt förberedd..Not..

Rest in peace my love..



RSS 2.0