Ljuva livet i Ekenäs.

Sitter hemma i Ekenäs och chillar. Har lekt med vår nya leksak här hemma, en fjärrstyrd helikopter. Hur kul som helst. Hehe. Snart ska vi få njuta av god biff och gräddpotatis, kan ju inte bli bättre. Sen på kvällen ska vi fara till Johanssons på födelsedagsmiddag. De ska också bli riktigt trevligt. Mys i allra högsta grad har det varit hittills, och så ska det fortsätta. Imoron hoppar jag på tåget tillbaka till Helsingfors igen, vilket också ska bli mysigt. 
Life's good.

Innerligt trött.



De senaste dagarnas intensiva festande börjar komma ikapp mej och jag går omkring som en zombie. Har sovit några timmar på kvällen och funderar på att snart lägga mej helt. Gör ingen nytta mer idag känner jag. Igår hade vi det helt otroligt skoj. Vi rökte vattenpipa, skrattade, och spillde alla drickor på golvet. Hur kul som helst. Heh. Amarillo var första gången på länge jättekul och jag såg många bekanta ansikten. Ungefär kl 5 på morgonen stapla jag in genom dörren. Nu känner jag dock ett stort behov av en lång paus från fest. En väldigt lång sån.

Imoron hoppar jag på tåget och pyser till Ekenäs. Ska bli underbart skönt att kramas och gosa. Dessutom kommer det ju Idol så det får man ju inte missa.

Nu ska jag kolla om det finns någon intressant person att skriva med på fb, om inte så far jag och sova. Goodnight.


Ungefär såhär har jag betett mej de senaste dagarna. Fy fy.

Paarty.



Känner mej ännu lite trött och allmänt degig efter kryssningen, mut ei se menoa haittaa. Idag blir det utgång med början hos Jeanette där vi samlas ett ganska stort gäng och firar och hyllar lille Jenni. Ska bli väldigt kul. Sen bär det av till Amarillo, as usual. Hoppeligen ser man lite fler bekanta ansikten än de senaste gångerna, harmar att det har börjat krylla av små teinin där nuförtiden. Suck.

Har just kommit hem från skolan och väntar nu på att siskonkorvsoppan blir färdig. Som tur har man en sån husmor till kämppis som kan göra god mat. Perfekt för mej.

Bjuder på en liten bild från kryssningen som jag stal från Hannas facebook-bilder. :)





Sliiten.



E hemma igen efter en grymt slitande, men allt för rolig kryssning! Har härjat och roivat på som aldrig förr och idag e man lätt s l i t e n. Har skrattat som en tok och har svårt att minnas när jag senast skulle haft lika roligt. Wonderful. Ett alldeles otroooligt underbart gäng e dessa tutorer.

Nu e det rehab för fulla muggar som gäller, så att jag imorgon orkar fira min älskade Jenni. Tungt det här livet. Sen tänker jag ha en låång paus från alkohol. Yepp.

Nu ska vi låtsas att vi gör arbete och iställe fortsätta med den otroligt dåliga humorn som håller i sej från resan. Have fun.


Idoool.



Sitter i Johns superstora säng, har chips, cocis och choklad inom räckhåll och Idol visas på tv:n. I pauserna gosar vi som aldrig förr. Jag kan med andra ord påstå att jag njuuuter. Imoron ska jag tillbaka till storstan där jag ska vila upp mej inför den kommande kryssningen. It's gonna be great.

Nu fortsätter Idol. Heja, heja, heja Erik. Och Eddie. Och Tove. Och Rabih. Jestas, alla e så otroligt bra. Men Erik e stoora favoriten. Svårt det här.

Myspys på er och denna underbara fredagskväll.

Nöjd.

Jag sitter hemma på soffan i Ekenäs. Läser bloggar och ser på Beverly hills samtidigt. Inom en halv timme kommer John hit och då ska jag krama ihjäl honom. Inte ens faktumet att jag påriktit borde börja skriva på ett 10 sidors arbete kan få mitt leende bort. Jag e fullkomligt nöjd i denna stund.

Svammel.



Jag känner att jag inte har så himla mycket att komma med för tillfället. Tänkte trots allt ändå att jag skulle försöka plita ner några rader här nu när jag har tid.

Helgen i Vasa var otroligt uppskattad. Kan inte förklara hur underbart det är att i flera dagars tid få umgås med dem man tycker om mest. Vi skrattade, myste, festade och jag sov en hel del. Det var amazing. Dessutom är mina brudars lägenhet en lyxig place to be, så det gjorde ju inte saken värre precis. Till min stora lycka fick jag dessutom en av pärlorna med mej ner till södra finland, vilket innebar sällskap på tåget samt i myscribben. Aaawesome.

Idag har dock varit en slöare dag. Mina nerver brast vid något skede och jag var tvungen att kolla några avsnitt Beverly hills, äta lite pop-corn samt prata några samtal med John för att till slut lugna ner mej. Hatar skolarbeten mer än något. Som tur var samlades min lilla grupp hos Vane på kvällen för att jobba lite. Vi överraskade oss själva med vår arbetsinsats och slutresultatet. Vet inte när jag senast skulle satt så mycket tid på skola. Ganska skönt egentligen. Nu e det bara tutorgrejen som är kvar. Den tänker jag dock skriva i Ekenäs, för imorgon får jag skjuts hem. Det är en evighet sen jag fått kramas med min älskling och bara mysa hemma. Dessutom lyser pengarna på kontot med sin frånvaro så det skulle sitta väldigt fint med mammas mat just nu. Grejjt. tom

Egentligen borde jag sova nu, men nattflugan som jag är tänker jag se ett avsnitt Beverly först. Skulle ändå inte få sömn ännu. Förstår inte hur Matti kan fara från 1000 till 0 på några minuter.

Goooood night.

Vasa.



Väskan e packad. Jag e så gott som färdig. Om några timmar sätter jag mej på tåget till Vasa. Där ska jag tillbringa mitt veckoslut i sällskap av 3 favoriter. Ska bli så underbart roligt att jag vet inte vad. Tågresan kommer dock inte vara så mysig. Jag måste skriva en tutorrapport. Sen tänker jag dock relaxa med lite Las Vegas tills jag e framme.

Ha ett underbart veckoslut.


It's gonna be great.

Update.



De blir väl Amarillo trots allt, jag e int så svårövertalad. Planerna e dock att ta de lugnt och inte härja allt för mycket. 

 Räknade ut idag att sen skolan börjat så e det endast en onsdag som jag inte varit till Amarillo. That's really sad. Men när det e så billigt tycker jag att det e förlåtligt. Nu ska jag klunka i mej några öl, och sedan ut och ha kul.

Bye.

Oinspirerad.



Det har varit en mycket oinspirerad vecka so far. Jag har mest legat hemma och latat mej. Idag skulle jag gärna farit till Amarillo på lite party,men inga av mina brudar verkar taggade så får väl spara mej till lördagen. Då kommer jag lyckligtvis att befinna mej i Vasa, hos mina favoritflickor. Ska bli så underbart roligt. Morgondagens jobbiga tågresa ser jag däremot inte fram emot. Men what to do.

Nu ska jag fortsätta se på Beverly hills med Mattis, vår nya favoritserie.

Ha en skojig lill-lördag!

Märkligt.



Igår gjorde jag något märkligt. Efter att ha legat hemma på soffan hela dagen var jag totalt utmattad, min hjärna hade förvandlats till en stor geggaklump och jag kände att jag behövde något att göra. Jag försökte skaffa sällskap, jag städade, vandrade omkring i lägenheten, satt på FB i 2 timmar och gjorde allt för att få hjärnan att bli bra igen. (Bör nämnas att det inte slog mej en endaste en gång att jag kanske skulle börja kolla på psykiatripappren till dagens tent!)

Till slut kom jag på vad jag ville göra. Jag tände på några ljus, satt på smörmusik i bakgrunden och läste en bok(!). Från början till slut. På några timmar. De som känner mej vet att detta inte e ett alltför ofta förekommande fenomen. Men det var precis vad jag behöde. Och det e länge sen som jag haft en så skön och avslappnad kväll. Nu längtar jag till att få snoka i Mattis bokhylla för att hitta en till bra bok. Känns riktigt konstigt att ens säga det.

Det var en fin bok och som den äkta nörd jag är grät jag förstås i slutet.

Tråkigt.



Jag har så otroligt tråkigt. Vanligtvis älskar jag att bara ligga hemma och inte göra något, men jag känner mej helt fruktansvärt ensam för tillfället när sambon har lämnat mej till mitt eget öde. Har blivit lite för van med att ha någon nära mej 24/7. Här skulle nu vara ett perfekt tillfälle att sätta ner sej och läsa på tent, men att det skulle hända e verkligen inte trovärdigt.

Hellre slänger jag mej nu i soffan igen och ser på Alfie. Som tur har vi i varje fall ett ypperligt filmutbud här i Hettula-Finne residensen.




Hoppas ni har en trevlig lördagkväll.

Tuungt.



Det finns så mycket man borde göra. Borde läsa på tent. Borde städa det galet råddiga köket. Borde gå till butiken. Borde, borde, borde. Men jag tror att jag ändå helst sätter ner mej i soffan, drar täcket över mej och ser på lite Sex and the City. Känns så mycket mer lockande. Jag tänker njuta av mina 18 poäng i geriatriktenten och bara chilla.
Psykiatrin får va för nu.

Bjuder istället på en bild från Marocko på mej och Matti.


sliiitna och förskräckta.

Wonderful.



Hade en underbart rolig kväll igår på Amarillo. Vi förfestade hemma hos oss ett litet gäng töser och Robban, och staplade sedan iväg på våra skyhöga klackar. Som vanligt sveper man i sig som en svamp 1,50€ cidern och nästa dag mår man lika.

Idag har vi legat i bäddsoffan som varje torsdag som slöa korvar och bara kollat på Beverly hills. Så skönt. Just loove it. Har dock börjat sakna själva skolan nu, e ju en evighet sen jag var där senast känns det som. Verkligen en aktiv studerande. Well, that's life.

Imoron e det Hosktober som gäller, där jag ska sälja biljetter. Så kom, kom, kom dit!




En typisk torsdag på Rosavillagatan.


Pikku-lauantai.



Efter en lång dag med oändligt många misslyckanden skall jag nu börja fundera på kvällens klädsel och hela hoiton. Så småningom klampar två sötisar in genom dörren och sen korkas flaskorna. Har just varit till Alko och shoppat upp en förmögenhet så att jag nu inte behöver gå dit på en tid. Najs.

Har dessutom lyckats lura ut Matilda med ikväll, som vanligt. Det kan inte bli bättre än så. Ses i Amarillo.

Jenny.

 

 

 

Jag saknar dej.

 

 

 

 


Lathet.




Jobbigt det här med att vara lat. Var meningen att jag skulle ta mej i kragen och hoppa på 3ans tåget tillbaka till Helsingfors, men pga att jag tycker det e så mycket skönare att sitta hemma i pyjamas och dricka cocis, så har jag inte fått något till stånd ännu. Som tur har jag planer först halv 9 i kväll, så jag har många tåg som jag kan missa ännu.

Igår när jag rotade lite i mina lådor hittade jag också lyckligtvis min telefons USB-sladd, vilket innebär att jag kan överföra bilder igen. Så med god tur blir det en mer färggrann blogg innehållande mer bilder framöver :)



Två överexalterade figurer mitt under Britney Spears koncerten.



Erik.

Lätt vinnaren i Idol 2009.

Lyxliv.

På fredagen var Matilda och jag till vår hyresvärd och diskuterade lite. Vi kommer nämligen vara tvungna att flytta ut från vår nuvarande lägenhet. Detta är trots allt endast en tillfällighet, som tur. Allt är fixat och 14-15.11 tar vi vårt pick och pack och flyttar till Böle. Vi var först lite skeptiska till det hela, men efter att ha besökt lägenheten är vi allt annat än ledsna. I ca 7 veckor kommer vi att få njuta av en mer än dubbelt så stor lägenhet innehållande bastu, stoor balkong, gratis internet, alla tänkbara hushållsmaskiner och en massa trevligheter. Pricken på i:et är ju förstås städerskan som kommer att besöka oss en gång i veckan. So who's complaining?
.
Frågan är mera hur vi kommer klara oss när vi kommer tillbaka till vårt riktiga hem i femte våningen utan hiss och städerska. Sånt får vi lösa sen.

Jävla najs



Jag bara älskar livet just nu. Allt känns så rätt och jag e lycklig. Hela dagen har gått åt till att ligga i vår bäddsoffa med mina 3 små pluttar under några stoora täcken och bara kollat på Sex and the City. Alldeles härligt. Vi åt pizza också, och drack ungefär 7 st cocisar allt som allt. Vadå att vi e livsnjutare till högsta grad? Humorn har verkligen inte varit på topp heller, har mera påmint om något som små lågstadie elever skulle skämta om. Men det viktigaste var ju att vi hade roligt. Hehe.

Efter den långa, tröga dagen tog jag mej ändå i kragen och promenerade genom Tölö till Eve och Mii. Här sitter jag nu medan Eve, trög som hon e, aldrig blir färdig. Vi ska till Makuuni och hyra film och bara äta. Dagen fortsätter alltså helt wunderbart. Love it.

<3

RSS 2.0