Trötthet.



Har ännu heller absolut ingen motivation att skriva om resan. De får komma senare under veckan, när vardagen kommer igång igen.

Sku faktist inte orka med en period av medicinska ämnen och juridik just nu.. Men kanske det löser sig!
Det att jag möjligtvis har en till "resa" framför mej inom de närmaste veckorna tröstar ju åtminstone lite. Maybe maybe.

Nu ska jag fortsätta slösa mitt veckoslut med Gilmore girls och bara slappa med min älskling. Ha de gött.





<3

Hemma igen.




Hemma igen efter en helt underbar resa. Känner mej utvilad och lycklig över att vara hemma, samtidit som jag förstås mer än gärna skulle fara tillbaka och njuta av solen, den billiga/goda maten och sällskapet av mina roliga vänner.

En närmare beskrivning om resan kommer senare, nu ska jag bara krama ihjäl min john och njuta av att se honom första gången på 3 veckor!



Förberedelser.



Allt börjar vara packat och klart,vilket känns skönt, samtidigt som jag blir orolig när jag aldrig brukar vara i så här bra tid. Ikväll plockar Matilda+hennes mamma upp mej och så far vi till Vanda där vi ska spendera natten hos Jenni. Tror knappast att vi kommer att få sömn :) Tidigt på morgonen tar vi sedan taxi till flygplatsen. Iiiik!





Före allt det här ska hända, har jag en hel del att ta itu med. Om en halv timme ska jag hoppa på tåget till Hoplax, och fara ut på promenad med en söt gumma. Efter det ska jag in till stan, fixa lite småärenden, möta upp Eve och vänta på Miio,för att sedan fara till Esport Fitness och bli medlem. Ska bli skönt att äntligen vara medlem i ett gym som verkar ha allt jag behöver, och på detta sätt påriktigt påbörja BeachBody2009. :)



Detta ska bli grejt!

En extremt dålig packare




Jag e så otroligt dålig på att packa. Tar alltid för mycket saker med mej, så att det bara tar utrymme och är onödigt. Alternativt, när jag försöker vara smart och packa bara lite, glömmer jag något jätte,jätte viktigt. För tillfället ser min väska ut som ett bombnedslag..



Nånstans där under ligger min väska..


Någon som har några jättebra packningstips?

En trevlig dag




Vaknade tidigt idag, tog en lugn start på morgonen med en dusch och inget stress. For till skolan där vi hade seminarium, dvs. att vi presenterar våra arbeten som vi gjort under kursen, istället för tenter. Vi har inga tenter inom våra egna Ergoterapi-kurser. Skönt!
Avslutade skoldagen med ett mäccen-besök med Mati. Nami nam. Vi diskuterade Marocko, packningar och hur skönt det kommer bli. Jess.


Mitt galna resesällskap.


Imoron ska vi med skolan till Kristinagården på besök. De e ett åldringshem här nära mej, i Södra Haga. Vi ska intervjua åldringar om aktiviteter i deras liv osv, och på onsdagen ska vi sen tillbaka dit och göra en valfri aktivitet tillsammans med dem. Ska bli helt skoj, även om jag int e intresserad av att jobba med gamla, skruttiga mänskor.

Snart närmar sig också vår praktik, som jag högst antagligen kommer att spendera i Mjölbolsta om Marina placerar mej där. Hoppeligen ger hon order till min lilla granibo att också komma dit, det sku va kul. Ska nog bli intressant att se en riktig ergoterapeut i sin riktiga miljö, så att man lite bättre får se vad jag kanske håller på med i framtiden.. :)


För tillfället sitter jag hemma, bara chillar med Eve och gör inget. Jag har städat lite, satt smutsiga kläder i tvätten och börjat packa. Jag känner mig så dukti, de e int allt för ofta som jag faktist gör någo nyttit. Borde också byta lakan.
Vi har de ivf jätte mysigt här hemma tycker ja! :)

 





En skojig vecka



Det har varit en mysig vecka. Jag har saknat john massor men försökt att trösta mej med andra saker. Det att jag befinner mej i Marocko när han kommer ut första gången gör ju inte saken bättre heller. Nåja, ska inte gräva ner mej ivf. 

Har ivf hunnit umgås med mina vänner ordentligt denna vecka, med en början hemma hos Maku i Alberga. Där sattes planerna om Egypten igång, vilket senare böts ut till Marocko. Jess! Vi spelade och Pictionary, och jag som e otroligt dålig på att rita var lite pinsam när ingen förstod min hotdog.. Hmm! 

På onsdagen for jag, i sällskap av Miio och Eve till Amarillo där vi möttes av Jenni och Annabel. ah gud vad lyckad kväll. Skrattade som en galning åt allt som hände omkring, och Savuton Ravintola-rockarna var den bästa uppfinningen ever! Efter att jag blivit lurad och kidnappad satte jag sedan ännu kl 8 hos Annabel tillsammans me några andra. Synd angående allt drama, som tur var jag inte inblandad! Vaknade sedan kl 10 av att Matilda ringde, samtidigt märkte jag att Eerik hade krupit under mina och Jennis fötter. nice!

Torsdagen gick som i en dimma, mådde illa som en tok, men tack vare koti-pizza och The Holiday chill hos Matilda piggnade jag till. Hann också fara till Vanda för att få Havrix-spruta. Aj!

Nu har jag just kommit hem till Ekenäs, känner mej avslappnad, samtidigt som jag e nervös inför torsdagen. Resfeber för fullt! Ska bli så otroligt kul att fara till Afrika, sjuuukt! Nu tänker jag äta god mat med mamma och pappa samt bara vila hela kvällen lång. Samma gäller morgondagen! På söndagen ska jag och Mii besöka bollhallen för att kolla in lite futsal. Skoj!



P.S. John, kom hem <3





Härliga tider.




Efter att ha kollat på Gilmore girls hela dagen, ätit ytterst lite, Facebooka varje minut och mellan varven prata i telefon med john, känner jag mej lika utmattad som efter en utekväll. Konstit hur tråkigt det kan va att sitta hemma en hel dag,utan att ha något vettigt att göra.

Som tur får jag imoron fara till skolan och umgås med mänskor, äta god skolmat och bara vara. På kvällen blir det andra bullar, med besök till mitt älskade Amarillo. Allt för länge sen vi alla festade till det där, i miss it. Känns annors också som att jag helt skulle ha förlorat min kunskap i att festa, så det e på god tid som jag tar igen det. Nu när john dessutom har blivit inspärrad har jag alla förutsättningar att vara heelt crazy. Muahaha.

Gårdagens "vin"-kväll bestod till stor del av planering. Jag bara brinner av iver inför de kommande veckorna, och hur det hela kommer att sluta. Hoppas, hoppas, hoppas att de går som jag önskar! :)

Nu ska jag göra lite mat åt mej och sedan fortsätta med dagens sysselsättning, Gilmore girls. Ha de najs!





Fredag



Har int så mycke att komma me denna fredagskväll. Ligger i min stoora säng hemma i sköna Ekenäs, har just ätit en stor portion av mammas köttsoppa, lyssnar på the all time favorite Claude Kelly - Like an iceberg och bara slappar till det maximala. Hääärligt!

Har också hunnit med ett besök till Helsingfors, där jag i sällskap av Annabel och Jenni spenderade 3½ timme på Wayne´s coffee. Härligt ställe och härligt sällskap. Sedan fick jag till och med träffa min saknade Eve. Under den timmen vi sågs skvallrade vi så mycket att jag har helt ont i hjärnan. Det var knappast tyst en minut. Så går de när man e länge borta från sin bästa vän.

Nu ska jag fortsätta njuta,njuta,njuta.





Min Jenni och jag i kalla Tallinn.

Ha en skön fredagskväll :)


Skönt med skola igen.



Sitter i skolan och väntar på att Jenni och Maku ska va färdiga så att jag får lite mat i mig. E så jätte, jätte trött och hungrig att jag dör. Efter att hela jullovet ha fått vakna ungefär kl 12 varje dag, e de väldigt svårt att sen plötsligt hamna vakna kl 7. Ush! Men bra gick de nog till slut, och kl 08.12 satt jag och john på tåget.

Har just precis haft bokrecension också, vilket inte gick så jätte bra men nu e det över ivf. Har också en hel del skolarbeten framför mej den kommande veckan som jag e helt efter i,men jag orkar inte börja klaga. Tycker ändå det e så skönt att skolan ha börjat igen och alla rutiner närmar sej.

Kommer trots allt att fara hem till Ekenäs idag ännu, och spendera all den tid jag ännu kan fastklistrad i john,före han sen blir inlåst i milin .. :(

Måndagens kryssning var också en succé, vi hade jätte skoj och jag måste nog påstå att jag har en jätte bra klass trots allt. Börjar få bättre kontakt med alla andra också vilket e jätte skönt! Fick trots allt en förskräcklig black-out och glömde min PIN-kod till mitt Visa electron,och jag kommer ännu heller inte ihåg den. Får hålla tummarna att den någon dag kommer tillbaka, annors måste jag helt enkelt skaffa en ny kod.


Det har varit så otroligt skönt med jullov, att bara få slappa och umgås me familjen, vännerna och john har varit det bästa. Nu känner jag mej redo att börja satsa på skolan igen(?) och få bättre vitsord. Medicin-kursen som vi i februari börjar med kommer att vara döden, men jag tänker kämpa,kämpa. Det att jag inte hela tiden kan springa hem till john e positivit med tanke på att jag då verkligen måste göra skolarbeeten. Jihu! I och med att skolan börjar får jag också träffa mina fina vänner och fortsätta med det traditionella cafébesöket efter skoldagen. Ska bli så härligt!

Nu ska jag fara och äta den goda skolmaten som jag har saknat så. Nami! Ha de så kul! :)


Ett perfekt nyår




På grund av brist på planer och ork bestämde jag och john oss för att fira nyår för oss själva detta år. Jag tror att det var det smartaste jag gjort på en lång tid. Vi spenderade så gott som hela eftermiddagen med att titta på Gilmore Girls (john gjorde annat,han gillar inte serien..), samt att slappa, och njöt sedan på kvällen av  att världens godaste middag med mina föräldrar. Vi tog oss också ner till båthamnen för att kolla på fina nyårsraketer, och jag blev samtidigt påmind om varför jag hatar  dem - alkoholpåverkade idioter som skjuter raketer in på andras gårdar och siktar på människor.. Nå, som tur e de vackert i varje fall.
Slappade sedan lite mer framför tvn tills vi till slut for och sova och vaknade sent följande morgon för att joina ida,johns föräldrar  + deras vänner  till knäppen, där vi åskådade dessa vuxna fortsätta på sin fylla. Mycket underhållande kan jag lova.
Kan med andra ord beskriva nyåret som perfekt, inget drama,jobbigt planerande och störande komplikationer. Bara härlighet.

Kan också berätta hur trevligt det var att börja nyårsafton med att totalförstöra mammas bil, genom att riva loss hela bakdelen. Najs! Så kan det gå antar jag.



Nu ska jag fortsätta försöka få sömn genom att titta på lite A double shot at love. haha. patetiskt,jag vet.
Sov gott!





RSS 2.0