Aj aj.


Allti när jag blir nervös eller känner mej stressad över nånting så får jag en hemsk tandvärk. De ilar och gör ont i mina tänder. Jätte jobbit tycker jag.


Ett alldeles härligt veckoslut.



Har haft en liten paus i bloggandet, det har helt enkelt inte funnits så mycket att berätta. Men för tillfället har jag ganska tråkit, sitter ensam hemma och e fortfarande sjuk vilket orsakar frånvaron från skolan just nu. En annan orsak e förstås att matti inte orkade fara, samt att jag ännu känner i hela kroppen att det just varit Pampas för hela slanten.

På torsdagkväll hoppade jag och Annabel in i skrothögen a.k.a. Nickes bil. Redan efter 5 minuter kollade vi på varandra och konstaterade att det skulle bli en låång bilresa, mest pga. att killarna inte hittade ut ur stan. Resan gick trots allt bra, även om vi stannade 4 hela gånger, fastnade med bilen uppe på en snöhög, hade party på sidan om motorvägen och faktumet att resan från Helsingfors-Vasa tog oss 6 timmar...Men kul hade vi. Hemresan var också väldigt lyckad, speciellt roligt när vi märkte att korken till bensintanken var borta och vi körde fullt på motorvägen. Roligt men samtidigt scary. håhå!
Själva Pampasvisiten var perfekt, det e länge sen jag skrattat så mycket, och besöket i Citymarket var absolut det roligaste jag varit med om. Fredag-Lördag går i en dimma, och gud vad kul vi hade. Nu väntar jag med iver på nästa år. Yeah. Var också så roligt att träffa en massa gamla bekanta, samt få nya. Härligt.

Veckoslutet har trots allt inte gjort gott för min sjukhet, vilket e lite tråkit. Men jag ska jobba på att bli bättre under denhär veckan,för på fredagen gäller det igen. Hattsitz i Åbo på fredagen, samt tutorbildning/Springparty på lördag. Ska ändå försöka vara lite lugn.

Nu ska jag göra min favorit - Pyttipanna, samt kolla på någon film. Sen måste jag greja lite på mitt föredrag som jag ska ha imoron.

Ha de bra!


Orka.



Slapp igenom min juridik-tent,och jag e överlycklig. Thank god!Det var en mycket trevlig överraskning till min dag som varit i stort sett exakt likadan som de tidigare dagarna,även om det idag innebar spyor också, samt att jag spottar blod... Suck. Kanske jag imoron e frisk iställe?

Blir ingen vidare uppdatering här för tillfället alltså, huvvet värker och det e aningen svårt att koncentrera sej då man inte kan svälja. Nåväl, jag ska försöka friskna till under resten av veckan. Jag ber er att blogga massor, så har jag något att göra ivf nu när jag sett mina två OTH säsonger. Om någon e på ytterst givmilt humör, spring gärna till ekenäs med vad som helst för film, jag har inget här. 

Have fun.


oj om man vore där nu..

Sjukling.




Ligger hemma i Ekenäs, omringad av näsdukar,cocis,One Tree Hill,febertermometer,isglassar,halspastiller och Burana, som förövrigt e min nya bästa vän. På söndagen vaknade jag med en hiiimla krabbis,det var först på kvällen som jag märkte att de inte var krabbis, utan 38 graders feber som var boven. Nu ligger jag här, det e tisdagkväll, och jag har fortfarande över 38 grader. Under dagens lopp har febern nått så mycket som 39 grader. Och jag e så uttråkad. 

Onsdag och torsdag kommer att fortsätta i dessa samma tecken, en jävla massa One Tree hill. Uttråkad. Bultande huvve. Växa fast i soffan. Suck. 

Hoppas ni har en trevligare vecka än jag,så ses vi nästa vecka i Pampas. ;)










Härliga planer.



En mycket tung dag har ja bakom mej. Det hela började med två tenter (varav den ena ja inte hade läst på alls), och fortsatte sedan med intervjuande. Som tur fick vi inklämt några timmar på Chico's, så lite avslappning fick man ju mellan varven.
Efter skolan stressade ja som en gaaalning för att sedan hoppa in i johns bil i sällskap av Eve och Krisu. Tyvärr var det den värsta rusningstiden, men relativt snabbt gick det ivf, och nu sitter vi hemma i "älskade"  Ekenäs.

Har varit till S-market, köpt lite hårfärg för imoron, samt cocis&glass förstås. Vi sitter och lyssnar på "jizz in my pants" och skrattar ihjäl oss. Morondagens fiilislåt helt klart! Om en stund kommer Miio och min saknade jenny hit för att kolla på skräckis och mysa tillsammans. Börjar bli allt för länge sen.

Imoron e de affes och party som gäller!En kossu-flaska ska svepas och fiilisen ska vara i taket. Dessutom kommer kristel,eve och jag att vara råsnygga i våra nya klackar ;) hehee! Söndagen ska sen spenderas i sällskap av john och illamående.

Ha ett hääärligt veckoslut!


Mina brudar!

Filmkväll och tentläsning.



Dagen har i stort sätt bestått av juridik. I fyra långa, rökiga timmar satt jag och mina favoritflickor på Chico's och kämpade med tentläsning-from-hell. Men tack vare varandras hjälp och stöd tror jag att tenten möjligtvis, kanske är igenom. Jag hoppas ivf. Annors får det bli omtentamen.

När tenten var skriven unnade jag mej själv lite smått och gott från butiken, vilket nu e så gott som slut pga den mysiga filmkvällen som råder på Lispundsvägen. Vi har suttit och sett på min favoritfilm genom tiderna, hävt i oss tacochips med sås och druckit cocis. Eller okej, Eve åt en näringsrik måltid, lite choko och några chips. Men ni fattar pointen. Efter att filmen e slut ska jag lägga ner mej i sängen och lägga huvve på kudden. Imoron e de tidig väckning, 1½ timme lektion och sedan ledigt resten av dagen. Tråkit, men som tur kommer min älskade vasa-flicka till oss imoron kväll. Jess! I can't wait.

Nu väntar mitt filmsällskap, ha en trevlig kväll :)

Ruskigt väder.



Kan det int bli vår nu redan? Börjar bli trött på stövlar, stora klumpiga rockar och vantar. E mer än beredd på att slänga på mej min Converse och en tunn rock. Frustrationen e ännu större med tanke på att jag promenerat runt halva stan (känns det som) idag, vilket int e kul när man får stora snöflingor i ögonen och inte ser nåt. Nå hem kom jag ivf, efter ett trevligt kaffebesök hos Jeanette och efter att ha köat i lite på en timme i Vasa Nation för Pampas Nationaldag-biljetter. Jihu va kul det ska bli. Även om jag ännu efterlyser sovplats för mej och Annabel.

Veckan som gått har varit händelserik och väldigt trevlig. På tisdagen for jag hem till Ekenäs för att tidigt på onsdamoron sätta mej i bilen med mamma till Åbo. Där umgicks jag med Heidi och hennes vänner, var på 80-års kalas samt sitzade och efterfestade. Väldigt, väldigt trevligt. Även om jag knappt kände någon alls, förutom mina syskon, deras vänner och en liten Arcadian, så hade jag det så rolit så rolit att jag i April kommer att återvända.
Torsdagen bestod av slöande, besök hos mommo och singstar/film-kväll med Laura hos dem. De va så trevlit att få hälsa på där, och jag skäms över att tänka att mitt senaste besök ägde rum för 1 helt år sen. Ush ush.

På fredagen körde jag hem,helt ensam. De gick riktit bra, om man int räknar me dom två cyklisterna som jag nästan körde över samtidigt, korsningen ja körde fel i och faktumet att jag lyckades tappa bort mej i Salo. Hmm.. När jag kom hem sökte mamma min telefon från gigantti, vilket innebär att Hanni e lycklig. Hur mycket ha jag int saknat att få Facebooka i tåget, lyssna på musik och bara se på min vackra telefon? Massor.

Lördagen bestod av Affes-besök. En trevlig förförfest hade vi hos Miio, där vi pratade djupa saker, lyssnade på musik och tog det lugnt. Förfesten ägde sedan rum hos Emppos, där jag med allt för stor iver förväntade mej att se min kära Nixo. Men nej, han hade lyckats bli hemsökt redan kl 9, pga för stort alkoholintag. Hmpf. Nästa veckoslut sen bara..Till affes kom vi ivf, och jag hade faktist en ytterst trevlig kväll. Känns alltid lika roligt att komma dit när man hållt paus i flere månader. Kvällen slutade sedan med att jag i min ensamhet promenerade hem till john, småledsen. Ibland blir man lite extra arg på sej själv.

Nu ska jag så småningom börja läsa på min juridik-tent, som jag endast önskar att jag lyckas få igenom. Hoppas hoppas. På kvällen ska jag på gym och sen ska jag fortsätta läsa.


Vyn från mitt fönster - Ett ruskit Lassas.

Kärlek för shopping.



De ha varit en jätte lång dag ida. Efter en allt för lång tågresa i sällskap av en tant som sjöng "jerusalem" så högt att resten av tåget tystnade kom jag till slut fram till stan. Snabbshoppade lite i Gina förre ja träffa Matti för att fara till skolan. Skoldagen har varit väldit produktiv, i sällskap av de allra bästa har vi bl.a. hoppat jämnfota, balanserat, kastat boll och klippt ut cirklar. Vi skulle alltså pröva olika sorters test som ergoterapeuter gör åt barn, dessa ska vi sedan presentera och redovisa för i klassen.

Istället för att stressa iväg på gym tog jag en runda på stan med Matti och Eve. Allt för mycke pengar ha det fari ida,men nu har ja äntligen köpt mina första Converse. Snyggare skor får man söka efter. Med några för många påsar gick ja sedan till tåget, och via butiken hem.
Nu sitter ja här och slappar framför tvn, snart kommer de Will&Grace. Jess.

Imoron ska ja, efter ett gympass, ta mej tillbaka till Ekenäs, som vanlit, för att på onsdagmoron tidit hoppa i bilen med mamma till Åbo. Där ska jag hänga med Heidi i Arken, fara på kalas samt sitza till det. Jätte länge sen sist, och med tanke på att jag endast känner mina syskon + Laura där, så e jag lite nervös. Men i de stora hela ska de bli kul! Torsda ska ja besöka mommo samt kanske sjunga lite singstar me Laura&Patrik? :) På torsdakväll eller fredamoron sätter ja mej sen igen på tåget tillbaka till Ekenäs.

Har med andra ord ett ganska fullspäckat schema de inkommande dagana, vilket kanske inte e de bästa med tanke på tenterna som närmar sej. Men så kan de gå. Man prioriterar!


<3

RSS 2.0