En tung dag.



Första gulissitzen är avklarad och roligt var det även om jag serverade och var duktig. Kvällen fortsatte sedan på vakio Amarillos karkkipäivät. En kul kväll var det med många små minnesluckor. 4 tiden på morgonen staplade vi sedan hem. Måste också påpeka att mina dunderhöga, dyra skor är det bästa köpet jag någonsin gjort. Amen.

Ikväll e det sitz nr. 2, fast då ska jag bara stå i narikkan och det kommer inte att bli något festande för min del. Vaknade imorse med ångest över min telefon som jag i misstag glömde på spåran på natten, två små sötisar på min soffa och en otrolig krabbisfeelis.

Efter lite ärenden var vi sedan i skolan, åt och skippade föreläsningen för att istället komma tillbaka hem till oss där Annabel, Jenni, Mii och jag nu latar oss som aldrig förr med chips, cocis och Sex and the city. Det är livet! Måste varva ner lite inför kvällens program och morgondagens Ekenäs-visit.

Har inte så mycket mer på hjärtat denna otroligt tunga eftermiddag. See ya!


Vakio fyllemat.


Tiden flyger.

Dagarna flyter på och vi närmar oss redan oktober. Kan inte förstå vart tiden försvinner. Känner mej för tillfället så otroligt lycklig, allting flyter på och skulle inte kunna vara mer nöjd angående min boendesituation - perfekt läge, bostad och roommate. Underbart! Typiskt att det skall ske något som gör allting så osäkert, hoppas med hela mitt hjärta att allting ordnar sej och en flytt inte kommer på frågan. Pleeease. 
Förövrigt har jag spenderat några underbart avslappnande dagar i Ekenäs/Karis. Har myst med min älskling, sett på en massa filmer, ätit gott och bara njutit. Var dock på en snabbsvängning till Helsingfors på fredagen, då det var dags att fira lilla Mii som fyllde 20 hela år på torsdagen. La Famiglia besöktes av ett gäng skvattrande flickor, och väldigt god mat var det. Hoppade sen på det sista tåget tillbaka till Karis för att få överrumplas med kramar. Härligt.
Nu e det film i sällskap av mamma, pappa och John som gäller. Imorgon tar tåget mej tillbaka till Helsingfors där en busy week inväntar. Besök onsdagens och torsdagens gulissitzar alla, för då e jag där som flitig servitris/narikkahjälp. :)
Ser dessutom så otroligt mycket fram emot att i oktober besöka Vasa och mina fina flickor. Ska bli underbart att se nya lägenheten och allt. :)
Ha en underbar söndag. See ya.

Festvecka.







Har en alldeles underbar vecka bakom mej. En massa mys, chill och framför allt fest. Gulisen var underbart rolig, jag och jenni var aktiva tutorer och var på 3 olika stationer och hjälpte till. Helt sjukt kul att se på alla berusade mänskor som skulle göra en massa grejer. Afterpartyt var och väldigt lyckat och somnade i min säng vid 6 tiden.

På fredagen var det paus efter två dagars festande i sträck, och det firade jag och Eve med filmer och gottis. Var tvungen att ladda upp lite inför lördagens tuparen. En alldeles otroligt rolig kväll hade jag igår, och det e länge sen jag skrattat så mycket. Måste säga att Ekenäs-killarna ändå i slutändan e så otroligt bäst. :)

Denna dag har vi sedan varit sega som aldrig förr, besökt Mäkken, sett på film och en massa Friends-avsnitt samt varit allmänt slöa. Skönt! :)

Det ända som varit negativt har varit tanken på min älskade John som legat på sjukhus. Som tur e han hemma och så gott som frisk igen. <3 På onsdagen e det Karis som gäller för hela slanten.

Nu ska jag fortsätta njuta av min kära kämppis sällskap, den goda kladdkakan som blev över från igår, cocisen och Friends/Grey's. Love it!





Svammel en måndagmorgon.


Har inte orkat skriva på en lång tid. Har inte haft ro att sätta mej och skriva något, och inspirationen har verkligen inte funnits. Nu tänkte jag ivf svamla ihop något smått när jag inte har något för mej.

Sitter för tillfället ensam hemma på Rosavillagatan. Matilda blev i Grankulla inatt så jag har fått underhålla mej själv hela gårdagen, vilket inte var roligt. Såg på nästan hela 2 säsongen av Grey's anatomy och låg som en död fisk i soffan. Väldigt produktivt måste jag säga. Men samtidigt var det en otrolig krabbisdag efter härjande i Åbo på lördagen. Jenny, Eve och jag hoppade på tåget för att fara på tuparen och festa loss. Så otroligt kul hade vi, och e så tacksam till Nixo att vi fick sova hos honom fast vi va 3 väldigt råddiga och jobbiga brudar i hans lilla lägenhet :)

Skolan har också hunnit dra igång på allvar, med långa föreläsningar och mycket tutorerande. Men roligt har det varit och jag njuter av varenda sekund här i storstaden. Denna vecka kommer dessutom att innehålla både gulisintagning vilket ska bli så kul, och sen mina och Mattis tuparen. Jeje. Synd att mina vasachicks inte har möjlighet att komma ner, men det får bli en annan gång. :)

Förövrigt e jag helt in looove i vår lägenhet, och njuter varje gång jag mitt i natten kan hem från krogen. Amazing när man förut bott 90 km ute i skogen. Typ.

Nu fattas bara att min petit ami skulle flytta hit också. Störande det här med att vara tvungen att pendla hit och dit. Skulle jag få välja skulle han bo här i min garderob nu genast. Så de så.



jag och min true love. <3



RSS 2.0