Ett lugnt veckoslut

Veckoslutet e över igen..Suck! de går så otroligt fort, och sen plötslit hamnar man börja packa väskan igen och ta sej tillbaka till helsingfors. Iofs e det härligt att komma tillbaka till skolan och träffa alla, och med tanke på att det endast finns en person kvar i ekenäs som gör det värt att varje veckoslut komma tillbaka hit, så e det kanske inte så farligt att fara dit trots allt. Och idag kommer han till och med med mej<3

Umgicks hela fredagen med Kristel, vilket lyste upp hela veckoslutet och fick mej på gott humör. Vi satt i madicken och väntade på att klockan skulle bli 4 och att Nixo skulle slippa ut. Sen sökte vi honom och for till kinarestaurangen och äta gott, nam nam! Vi våldsgästa även hans hem efter det vilket jag tror att han nog gillade, även om han låtsades vara lite irriterad på oss :) Efter några timmar där for vi sedan till Mii,där vi satt resten av kvällen och talade. Härligt<3 Därefter tog jag bilen och körde till john och somnade sött i hans armar!
På lördagen for jag och kristel på en liten road-trip till hangö för att se john spela handboll, tyvärr hade vi lite svårigheter att hitta fram men till slut, efter att kristel ringt ett samtal, hitta vi fram! På kvällen laga john lasagne till mej och sen titta vi på despis. Bästa sättet att spendera en lördagskväll. Festa kan man göra andra dagar :)

På fredagen e det Tallinn som gäller, och jag som aldrig(!!) varit där e fullt ivrig. Tillsammans med Hosk och TLK ska vi festa och härja fullt hela dagen och ha de suveränt kul. Hääärligt!

Nu ska jag börja fixa på mitt finska föredrag som jag har imoron.
Goodbye!


Mina fina flickor på Mallorca. <3

25.9.2008

Oj oj oj.. Så otroligt mycke skratt, drickande, dansande och fjantande! absolut hääärlig sitz! Med det bästa bordsällskapet skålade vi, försökte äta, skrev i varandras böcker och tog massvis med bilder. Människor skrek från höger och vänster och alla verkade ha kul. Vi drack som svampar, skrattade som dårar och jag fick till och med lära mej hur man dansar till gangsta-rap..
Det enda minuset på kvällen var när jag mräkte att klockan började bli den tiden då min sista buss hem far..Så adjö till alla och så sprang jag iväg, bara för att se på hur bussen åkte iväg. Det fick alltså bli taxi. Suck. Fattig studerande.. Men skönt var de att komma hem och slänga ner sej i sängen, ännu skönare att för första gången inte ha skola nästa dag. Även om jag nästan skulle vilja fara till skolan när jag fick höra att de viss fjant-man skulle vara iklädd en stor kycklingoutfit i skolan för någon konstig anledning?! hah.
Hur mycke det än lockade så sitter jag nu och väntar på att klockan ska bli 10 före och mitt tåg till böle far, därifrån hem hem till sköna Ekenäs och till Kristel<3 Ska bli så härligt att se henne, de e lääänge sen sist. Nej nu ska jag ta mej i kragen och packa väskan!
Önska mej lycka till att jag inte spyr på tåget..


Allt dehär festande..

Om 5 timmar bär det av mot Cor-huset,där gulissitzen tar plats. Med iver sitter jag hemma och väntar på det, även om jag e lite trött efter igår och har en smärre huvudvärk så tror jag nog att allt det går över när man kommer igång ikväll igen :) Fast jag måst nog försöka ta det liiiiite lugnt ändå, ska ju ändå sitta på tåget imoron vilket inte e kul om man mår dåligt.. hmm, får se hur det blir. Nu ska jag fortsätta chilla på soffan med MTV, och så småningom börja laga mej färdig och vänta på att Jenni hör av sej.

Ha en kul torsdag, det tänker jag ha! Kanske vi ses i Ekenäs på veckoslutet :)

Sexualundervisning på Kimitoiska

Min dag har varit mycket avslappnande och fylld av skratt. Vaknade halv 8 tiden totalt utmattad, skulle ha kunna sova 10 timmar till, men nej, jag släpade upp mej ur sängen och steg in i en kokhet dusch. Gjorde mej i ordning och tog sedan tåget till stan, träffade Matilda och tog bussen till skolan. Med andra ord min dagliga rutin. Skulle sitta bra med en sovmorgon här nån dag.. Eve däremot får sova länge cirkus alla dagar, för att inte tala om alla hennes lediga dagar. Orättvist!

Dagen fortsätte slött, med en anatomiföreläsning som jag inte följde så mycket med på, utan istället fnissade igenom :) god mat och vidare till cor-huset där vi flickor njöt av solen och skvallrade! härligt!
Grundkursen med Paradigm fortsätte inte bättre, en eftermiddagslektion tillsammans med Jenni och Matilda kan inte sluta bra. Vi lyssnade högst 5min på Marina och sysslosatte oss iställe med allt annat än ergoterapi, haha! Jennis härliga kimitoiska får nog vem som helst att gråta av skratt! På bussresan hem fick jag njuta av Vanessas och Matildas ljuva toner till Benny Törnroos.

Sen dess att jag kommit hem har jag sett på The Hills<3, lyssnat på musik, lagat mat två gånger, städat och diskat och diskuterat med min kära kristel på msn, och fått höra både jenny och johns röster i telefonen. Saknar er alla.. <3

Det e mycket skönt att vara ensam hemma, men jag saknar nog Eve som stökar här omkring. Hon e alltså i Karis och spelar fotbollsmatch :) Som tur kommer hon hem snart, börjar få aningen tråkit utan sysselsättning. :(

Nu ska jag fortsätta se på The simpsons och sedan så småningom ta mej till sängs. E så totalt trött att jag behöver en lång natts sömn! Imoron ska jag nämligen orka lyssna på Jenni och hennes idéer när hon tar över vår lägenhet :) Vi ska ta tag i vårt arbete och få det gjort, så att jag har ett mindre arbete i mängden att fundera på. Sköönt när allt e över!

Gonatt :)


JenniMatilda och jagVanessa och jag på gulisen i våra partyhattar!

världens bästa kock!

Har nu tillrett min allra första makaronilåda..med spänning väntar jag på att få se exakt hur misslyckad den blev! Dethär med mått och rätt mängd av saker e inte min allra starkaste sida, så oftast brukar det bli ett kilo ris, allt för mycket spagetti eller som nu, mängder med makaroner! men hur som helst så anser jag mig själv vara den bästa kocken på jorden!

Vi väntar och ser..

Flitig studerande

Dagen idag har varit skön och rolig. Orkade konstit nog ta mej till tåget kl. 8.12, träffa en trött Matilda på vårt ställe, ta buss 71 till Arcada och sätta ner mej på en ytterst tråkig finskatimme. Hade hela dagen tänkt att jag skulle sluta kl 4,meen mina kära lata medmänniskor drog mej istället med till Baker's,där vi satt i 3 hela timmar och talade om precis allt mellan himmel och jord,gjorde quiz och hade mysigt. Därifrån for vi, hungriga som vi var, till mäkken och åt en kanahampurilaisateria. NAM! Skolkning och mäkken,märks de att ja ha hitta min rätta omgivning flickor?

Vi började en diskussion om olika sorters beroenden, och när dom två andra konstaterade att de var beroende av nikotin,kaffe och läppomada stoltserade jag att jag inte e beroende för nånting alls. När jag sedan gick till tåget, med två kassar i handen, ena från Din Sko och andra från Gina tricot, insåg jag att jag hade ljugit. Mitt beroende, som går till förfärliga längder, kallas för shopping! Nästintill alla som känner mej vet att min favorit hobby på hela denna jord e att slösa pengar. Ingen skillnad vare sej det handlar om kläder, mat eller något annat så får jag en sån njutning att jag inte kan sluta. Det helt enkelt flippar för mej! Det att jag just har flyttat till en stad med både kläd och matställen överallt gör inte heller saken bättre. Suck! Aj jo visst, jag e också beroende av cocis..i mängder!

Imoron ska jag orka ta samma morgonrutin som idag, tåg/träff/buss, och sitta i skolan, denna gång faktist till 4! Sedan ska jag ta itu med skolarbeten som jag ligger väldigt, väldigt mycke efter i.. Utan alla positiva saker här sku jag antagligen förintas bland alla arbeten, tenter och uppgifter som skall göras. Jag som aldrig har orkat sätta tid på skola,prov och inte heller ens studentexamen (vilket trots allt gick helt okej), står nu framför min största utmaning hittills, att orka ta itu med saker. Let's see how it goes!

Nu ska ja vänta att Eve kommer från butiken,sen locka henne från sina egna studier till att istället se på What happens in Vegas med mej. Jag e världens bästa roomie, hah!
Dessutom ska ja tvätta kläder ikväll, urk! Jag tror inte att det finns något värre..Eller kanske dammsugning.. hmm..


Veckoslutet är officiellt över

Efter ett tråkit avsked,en tråkig tågresa och släpande av en tung väska kan ja nu konstatera att veckoslutet e över. Nu sitter jag här i vår lägenhet, med en halvdöd Eve bakom mej. Skönt att komma hem och tillbaka till vardagen och rutinerna, men alltid lika ledsamt att vinka hejdå när tåget drar iväg. Kalla mej fånig men jag e totalt beroende av den där pojken.

Nå men, veckoslut har som sagt varit lugnt och skönt, vandring för mej själv på marknaden gjorde susen och jag fick känna en riktig mys-känsla när jag gick omkring och kollade på en massa godis, smycken och ungdomar som var förväntansfulla över att få "supa bakom simhallen". Marknaden e härlig!
Jag hann också ta mig till Lojo med john och handla lite "nödvändiga" saker, bl.a. en jätte jätte stor mugg som e fånig och en dyr och äcklig godispåse från filmtown. Trots allt var det roligt med en liten road-trip :) Bland med detta hann jag också kramas med john, umgås med mamma och pappa och se oändligt mycket Desperate Housewives :) Dessutom var vi med john till Hesburger och åt. Jag höll på att kissa på mej av skratt medan john inte visste om han skulle skratta eller gråta åt det trevliga överraskningen i hans sallad. Som tur fick jag åtminstone en glass som tröst, haha!

Nu ser jag framemot en skön vecka i storstan, få skvallra med mina pärlor och ha kul på Gulissitzen. Dessutom ska jag fortsätta min search efter perfekta vinterskor och en varm och skön vinterrock.(kanske fafa-rocken från HM?) Hoppeligen nappar det någonstans.

Nu ska jag se om jag har något i kylskåpet som e ätbart (doubt it!) och sedan så småningom slumra till i sängen, e så trött så trött!
Sov så gott :)

/ Hanni

Hello!

Efter många om och men har nu också jag, som alla andra, blivit en bloggskrivare. Jag ska åtminstone försöka skriva så ofta som möjligt, och med tanke på vilken nörd jag e,och alltid har varit, så tror jag inte att de blir allt för svårt..:)
Största orsaken till att jag börjar skriva e för att mina kära vänner som flyttat ifrån mej ska veta vad ja håller på med i huvudstaden, så här har ni :)

Hittills har jag trivts som fisken i vattnet i stan, och jag har hunnit uppleva en mängd med roliga och härliga saker. Har dessutom fått många absolut fantastiska vänner som har gjort flytten hit härlig, och som e en stor tröst så att jag klarar av att bo borta från john. Och förstås har Roomie-Eve och Mii varit det bästa botemedlet för regniga och mörka kvällar :)
På sidan om studierna,som jag hittills har tyckt helt otroligt mycke om, har jag också hunnit festa en heel del, överlevt en grymt rolig gulis, åkt tusentals tåg/buss/spåra resor hit och dit, myst hemma med den bästa sambon Eve, firat Miis födis, vandrat på stan och slösat mängder med pengar. Med andra ord - det har varit några hääärliga veckor in the city.

Nu för tillfället e jag trots allt hemma i mysiga Ekenäs. Har gått omkring på marknaden, ätit vakio-pizza, myst med världens gulligaste pojkvän och umgåtts med mamma och pappa. Detta tänker ja fortsätta med ända tills jag på söndagen sätter mej på tåget tillbaka hem. Jag älskar chilliga vslut.

Mycke mer än dethär har jag inte att komma med för tillfället, nu ska jag lägga ner mej på soffan och titta på någon film. Några skolarbeten tänker jag inte ens tänka på för tillfället, även om jag har en hel del som borde börjas med.. Helt tydligt har ingenting ändrats i Hannis studerande-sätt :)

P.s. Jag saknar er flickor!Ja tänker på er hela tiden och för tillfället speciellt på dej krisu<3


Tack och hej
/ Hanooi

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0