Städa städa.

Har städat som en galning hela dagen. För en gångs skull har det dessutom inte ens stört mej det minsta, för imoron e det julafton och min födelsedag. Äntligen kommer jag att få köpa min egna kossu. Jess! Nu glänser rummet och skriker tomhet, efter att i över en vecka sett ut som ett bombnedslag med 3000 proppfulla IKEA-kassar, sitter allt nu på sin plats där det ska va. Skönt. 
Hann som tur också med en liten shoppingtur med J på dagen, och köpte alla mina julklappar. Jepp, sent ute som vanligt. Som tur gick det väldigt snabbt coh plågfritt att hitta till alla.
Igår var vi dessutom på bio, Mii, Jenny och jag såg på Avatar. Även om min syster har sina åsikter hit och dit om olika budskap och påpekar om hur dålig storyn i filmen e, såg jag inget av det och har inget negativt att komma med. I absolutely loved it. Så jag rekommenderar verkligen att alla som lite också tycker om animerade/fantasy-filmer ska gå och kolla in den.
Nu ska jag fortsätta sträcka ut mej över min stor 170 cm säng och bara vila samt dricka cocis. Om endast några få timmar förvandlas jag till ett litet barn, så som varje år. Julen e nog det bästa jag vet tror jag. 
<3 god jul

Rehab.



Sitter här hemma i Böle och gör absolut inget nyttigt. Och på så sätt har hela dagen löpt fram. Vi var påväg till skolan, hade gått ungefär 100m när Matilda plötsligt bestämde sej för att hon inte vill fara till skolan, sen manipulerade hon mej på sitt vanliga sätt och plötsligt var vi hemma igen. Suck. Very,very bad influence e vad hon e.

Hade dessutom gjort en fin lista i mitt huvud över alla saker som skulle uträttas idag. Inget av dessa har hittills blivit gjorda. Om en stund ska jag dock tvinga sambon att kliva upp ur sin Twilight-dvala och börja skriva på arbete. Punkt. Efter det måste jag seriöst börja packa. Imoron börjar rehaben i Ekenäs. Behöver verkligen lite varva ner och bara chilla. Det kommer att bli så underbart skönt med jullov. Men faktumet att jag kommer va stuck in Ekenäs tills 1 mars gör mej lite deprimerad. Faktumet att jag kommer tillbringa 4 veckor på Ekåsen gör mej ännu mer deprimerad. But I'll live.

Som tur har jag redan prickat in många Helsingfors-besök i kalendern, samt besök från Helsingfors, så tiden kommer nog att gå relativt snabbt, och plötsligt e vi tillbaka i älskade, saknade Tölö igen.

Nu e det dags för ett avsnitt av How I met your mother, sen ska vi se på Virgin suicides och efter det jobba,jobba,jobba på arbete.



Erik Grönwall-Higher

'
G o t t a  l o v e  h i m.

Jobbigt, jobbigt.

Min dag har varit lika kaotisk som mitt hår just nu e. En stor trasselboll som inte verkar har något sätt att bli uträtt på. Jag har känt mej som en sur och bitter liten tant, och jag trivs inte med det. Som tur har jag och Matilda samma aggressionsobjekt så vi har kunnat ta ut aggressionerna tillsammans åtminstone.

För tillfället önskar jag mej att skolarbetena skulle sluta kasa upp sej i en hög, att Matti och Jenni skulle flytta med mej till Ekenäs över jullovet, att jullovet skulle komma snabbt, att vissa människor skulle försvinna och att morgondagens X-MAS BOWL kommer att bli en succé. Tyvärr e det endast det sistnämnda som verkar vara realistiskt, men man kan ju önska ivf. Morgondagen e ivf en start.

Kommer bli skitkul och jag ska vara glad och inte sur.
Ciao.

RSS 2.0