Världens bästa låt.











You´ve got the love



Idag har det för första gången på länge varit en väldigt vacker dag samtidigt som jag haft ledigt. Vad gör jag? Jo, ligger hemma, helt ensam, hos john och ser på tv. Eller okej, 10 min hann jag sola tills det kom en skrämmande gräshoppa brevid mej som förde ljud vilket gjorde att jag inte orkade sola mer. Väldigt produktivt. Som tur ska jag snart till Knäppen med Kristel, skall bli nami och kul att prata lite. 

Igår på eftermiddagen var jag med Jenny och myste också, vi spelade lite memory, åt mikropizza, kollade på en väldigt fin film/the Bachelor samt pratade en massa. Hur mysigt som helst. 

Nu sitter jag och lyssnar på lite nostalgisk musik och bara tar det lugnt i min ensamhet. Härligt. Borde dessutom bränna en cd åt mej inför morgondagens Helsingfors-besök. Skall föra lite saker till lägenheten och kolla hur Matilda har det där. Hon har redan flyttat in och bott där i en vecka, så hon har säkert orsakat kaos där, hehe. Snart ska jag också flytta hela min egendom dit, can´t wait. Även om detta också innebär att jag måste lämna sommarparadiset och min älskling, e jag ändå så himla förväntansfull och ser otroligt mycket fram emot att få bo tillsammans med min tvilling :) 

Men före detta ska jag ännu hinna vara många gånger full som en kastrull på ettan, äta mängder av gånger på knäppen/kina/kotipizza, jobba mycket, besöka Sverige och den saknade emilian, ha reunion med flickorna (de flesta) i Kasnäs och bara njuta av livet. Jag borde dessutom skaffa mej en kamera, för att lite liva upp denhär bloggen med bilder på allt jag upplever. 


Lyssnar nu på en av mina absoluta favoritlåtar för tillfället. skulle så gärna lägga in hit ett youtube-klipp, men har ingen aning om hur man gör.. Någon som kan ge råd?!




<3








I  L O V E  Y O U  !

Njuter.




Jag njuter av livet och sommaren för fullt och har varken tid eller lust att skriva allt för ofta på bloggen. Jag tillbringar mina dagar med mina bästa vänner, sitter på alban/stranshell/madicken dagarna i ända, säljer lite jordgubbar, myser som en galning med john, och bara e lycklig. 

Nycklarna till lägenheten har vi också fått, så jag känner mej lättad, lycklig och ivrig inför hösten. Kommer att bli alldeles underbart, samtidigt som jag får kallsvett då jag tänker på att festande som närmar sej.. Som tutor "måste" jag ju vara på allt (höhö), så det kommer att bli väldigt mycket. Men destu roligare e ju det. 

Veckan som kommer e det jobb kl 8-15 varje dag som gäller. Skall försöka tjäna ihop pengar så att jag så snart som möjligt kan göra den efterlängtade Sweden-trippen till Miio. Skulle vara så kul. Under denna vecka skall jag också fara en sväng till Helsinki och föra min säng till kämppän, skulle behöva den så att jag och kristel på torsdagen kan sova där, efter att vi varit på brittans koncert. Kommer att bli helt amazing och jag ser fram emot det för fullt. Oh yes.

Har också lite dåligt samvete då jag blivit biten av shoppingflugan på allvar, och inte kan sluta slösa alla mina pengar på det. Senast idag fick jenny mej övertalad (inte en så svår övertalning kan jag berätta för er) och plötsligt befann jag mej i Sello. Dock hann vi endast besöka Gina, eftersom att vi sedan for och äta och märkte när vi kom därifrån att alla butiker mystiskt nog hade stängt? Hmpf. Vi försökte med Iso omena sedan bara för att trösta oss själva, men de funkar bara inte att shoppa mera utan Gina.

Konstigt nog lyckades jag hålla mej borta från allt som heter krogliv detta veckoslut, vilken innebär att det e fullt ös nästa lördag. Yeye. Kommer bli hur kul som helst.

Nu ska jag sluta svamla och så småningom börja sova. John skrattar i sömnen här breve mej, måste vara en rolig dröm. :)

Gonatt.






Lyckliga sommarflickor på regattan.




RSS 2.0