29.4.09



Har just kommit hem från Kristinagården, där vi hade vår lilla Vappenfest för de gamla. Hur kul som helst att få sjunga och äta glass med dem. Har just ätit lite mat och väntar nu på att nyaste One tree hill laddas ner så att jag kan lägga ner mej och vila samtidigt som jag ser på det.
På kvällen far jag till Annabel för lite förfest och sedan vidare till Nylle. Ska bli kul att träffa lite mänskor, och jag ska försöka att endast dricka lite, även om det e jätte billigt.

imoron tar jag mitt pick och pack söderut till Ekenäs. Där ska jag umgås med John och inte göra något speciellt. Tänker osm sagt bojkotta vappen så gott som. Fast jaa, vem vet, Ettan e trots allt inte så långt bort så vem vet hur kvällen slutar..Nykter pga. pengabrist kommer jag ivf att vara.

Börjar dessutom känna en liten dysterhet över faktumet att jag så inom några veckor måste börja packa ihop mina saker och flytta härifrån. Även om det blir roligt att flytta hem (dvs. det blir roligt att inte behöva betala hyra, räkningar, mat osv..) så känns det sorgset. Som tur kan jag komma och hälsa på när som helst, ivf med tanke på att sommarjobbet lyyser med sin frånvaro.

Ha en supertrevlig vappen och festa vilt. See ya.



Vackra Ekenäs, och jag&mii




Funderingar.


En ny vecka har börjat igen. Veckoslutet var underbart, härligt väder och trevligt sällskap. Kan det bli bättre? Veckan har också fått en trevlig start, med tränande, lite skola och besök till Mr. Don igår i sällskap av Annabel, Vanessa och Jeanette. Hur mysigt som helst. Idag ska jag endast på ett Bodystep-pass och sedan bara vara hemma.

Imorgon har vi med klassen en liten Vappenfest för åldringarna på Kristinagården. De ska bli jätte roligt, även om vår körsång kommer att ge dem traumor för livet. Låter inte bra kan jag säga. Hehe! På kvällen blir det sedan Spyttsitz-efterfest på Nylle.

Efter många om och men har jag dessutom nu bestämt mej för att bli hemma i Ekenäs på vappen. Med tanke på allt jåpel angående Åbo samt faktumet att jag e helt pank, tror jag dessutom att det kommer att vara mycket roligare att bara sitta hemma och hitta på något med John. Besöker kanske Åbo senare under veckoslutet istället, för ett litet mommo-/syskonbesök.

Förövrigt e jag på väldigt gott humör och känner mej positiv. Om 3 små veckor börjar mitt sommarlov, kommer att bli så otroligt skönt. Då ska jag börja golfa, woho, och försöka planera in en massa saker så att jag inte tråkas ihjäl utan sommarjobb..Hoppas ännu på att något ska dyka upp!

Nu ska jag kolla på lite 90210, äta lite mat och chilla före träningen.

 Ha en bra kväll.  :)


På gott humör.



Nu e det fredag igen. Veckan har varit myycket skön, vi har gjort en hel del roligare saker i skolan som har gjort att jag känner mej inspirerad och glad för att jag börjat studera just det här. Igår hade vi Levyraati och fick höra på en massa rolig musik, och sedan hade vi karaokesång där vi sjöng bl.a. I will survive, Idas sommarvisa och YMCA! Såg säkert ganska skojit ut när vi alla satt och dansade till YMCA. Höhö. 

Igår skulle jag till Åbo på sitz, men hade mått lite tokigt hela dagen och det blev så mycket värre på tåget, så jag hoppade av i Karis redan. Synd, men jag far ju ändå till Åbo nästa vecka när det e vappen, så jag får ta igen det då. 

Idag e det helt otroligt vackert väder, och jag sitter ensam i Ekenäs och har inga vänner att fara ut och njuta med. Har inte heller stor fiilis för att bara ligga som en säl ute i solen, utan skulle vilja göra något kul. Som tur ska jag träffa min fina mii om en stund, så får jag också njuta av det fina vädret. 

E väldigt ivrig och glad över vad som kommer att hända imoron. Min vackra grankulla-vän Annabel och den bästa kimitobon Jenni kommer att besöka mej i mitt Ekenäs. E rädd för att Annabel, som aldrig varit i ekenäs, kommer att få lite ångest över denna lilla stad, men samtidigt tror jag att hon kommer att vara helt såld när hon fått vara här en stund. På kvällen ska vi sedan ut till Jeanettes stuga i sällskap av några andra, där vi kommer att grilla och bara vara. Det kommer bli jätte kul. 

Sen tänker jag sända maaassor med goda tankar till min älskling som ska till Grankulla på handbollsmatch snart. <3

Nu ska jag göra mej färdig för att sedan plocka upp mii. Ha en underbar dag!

Ergoterapi is the shit.



Det har varit en riktigt kul dag i skolan. Vi har pysslat och grejat, lekt med modellera och gjort små skojiga grejer. Ibland kan man lätt konstatera att ergoterapi e the best ever. Loooove it. (även om vissa lärare inte e lika kul)

Imoron e det Åbo som gäller. Kuul.


En vacker omgivning för vackra modellera-gubbar.

Stress och tråkiga nyheter.



Det har varit stressiga tider. Har haft deadline på portfolio och tentläsning, samtidigt som deadlinen för praktiken var. På fredagen nådde jag stresshetens högsta höjder och höll på att falla ner i koma. Som tur överlevde jag trots allt och har nu fått allt gjort. Förutom att tenten inte gick igenom.. och att vi trots alla försök inte slipper ut på praktik...... Hmm.. men portfoliot e ivf inlämnat!

Denhär veckan har hittills bestått att en massa mys. På måndagen slösade vi bort ett antal timmar i Chico's, sedan sprang jag och Jenni på stan och kollade i butiker och efter det sressade jag hem för att hinna till gymmet. Jag och Vane tränade flitigt och gick sedan hela långa vägen från gymmet till Hesperia. Där hade vi myskväll bestående av popcorn, choklad, Suomen huippumalli samt några underhållande MTV-serier. Hur mysigt som helst. Jag och eve var sedan de flitigaste små skoleleverna och tog bussen hem medan resten for på en till Mr. Don. Vi konstaterade att man inte alltid kan vara med.

Dagen idag har spenderats i liknande tecken. Efter ett väldigt tråkigt samtal med en av våra lärare var vi sura som bin och skippade Beteende-föreläsningen för att istället gnälla och sura på chico's. Ett väldigt smart val. Blir så arg när det aldrig kan fungera som man vill. Typiskt. Känns trots allt lite bättre nu när det kanske ändå löser sig, på ett eller annat sätt. Vi får hoppas!

Nu ska jag fortsätta mysa med Eve framför Gossip girl. Imoron blir det förhoppningsvis Basic Element på DTM!! :) yeah!


Störande.



Det e alldeles härligt väder ute. Solen skiner och himlen e blå, dessutom verkar människorna här i storstaden nästintill glada, det e inte varje dag. Men får jag njuta av allt detta? Nej, själv sitter jag instängd i kämppän och försöker läsa på inre medicin. Jätte intressant..

Hamnade också panikstäda ett varv för att någon skulle komma och ta foton av lägenheten. Jag städade, skrubbade, diskade och gjorde allt jag kunde. När han kom tog han något foto på köket och wcn, men that's it. Hmm.. Frustrerad e vad jag blir!

Nu tänker jag fara ut på balkongen och låtsas att jag får njuta för fullt. Have fun.

Uleåborg in my heart.



Jag e för stressad för mitt eget bästa. Jag som egentligen inte ens gillar att kolla på varken ishockey eller någon annan sport. Börjar gissa varför, jag blir så otroligt förbannad när mitt lag förlorar!

Go Kärpät, GO!!!




Noll motivation.



Har ingen som helst motivation att läsa på tent. Sällan. Skulle så vilja få igenom denna tent, men jag e såå inte intresserad av medicin..Har iställe ett konstigt sug för att laga mat, men har ingen aptit. Weird. Månne int jag ändå lagar nåt smaskigt åt mej. Jag känner mej förövrigt som en soffpotatis, har inte stigit upp från soffan på en tid nu. Kanske börjar va dags att gå runt lite? Njääh.

Den stora frågan idag e hur man ska kunna läsa på tent när tankarna springer mot alla håll. Har faktist råddiga tankar och försöker säga vissa saker högt för mej själv för att jag ska fatta att jag tänker på det. Hmm.. Kanske allt löser sej inom kort.

Om man bara sku ha någon att prata med.. suuuck.


saaknar dessa.

<3

Bloggilogg.



Det har varit en underbar påsk. Har haft det så otroligt roligt, mysigt, fjantigt och skönt. På fredagen myste jag med john hela kvällen, kolla på ishockey och for sedan och hälsa på Matilda och Chriso,där vi först såg på Så ska det låta och sen kollade jag och Matilda på Paris Hilton´s my new BFF och skrattade ihjäl oss. Väldigt underhållande program som jag nu tänker följa religiöst. Höhö.

På lördagen besökte jag påskturneringen i sällskap av mina pärlor. Väldigt roligt att träffa människor och fick en underlig känsla av att man fortfarande gick i högstadiet då man ofta befann sej där. Skojit värre! Hann också med ett besök till Harold´s på lövbiff en sväng, så det var med andra ord en riktig Ekenäs-dag.
På kvällen skulle vi flickor träffas en sväng och fara till ABC för skvaller, vilket inom ett lopp av 10 min mittiallt böts ut mot Affes. På 1 timme hade vi hunnit tanka bilen, åka från Mii till Jenny till Miio till mej till Mii till Kristel och slutligen till John. Väldigt mycket körande hit och dit dvs. Men väldigt roligt hade jag i Affes, as usual, och mitt i natten sprang sedan jag och john hem till honom och åt köttpiroger. Nami.

Hela söndagen bestod av sängliggande. Såg på tv, på ishockey och Facebook-nördade. Väldigt gemytligt. Måndagen bestod i sin tur av Kristel. All day long. Körde omkring i Ekenäs city, skvallrade och fjantade oss. Hann också med ett besök till ABC där jag åt några kanafileet. Naaammm. Sen åkte vi hem till Krisu där vi åt kyckling och ris. Mat e bra. Sen skratta och busa vi som vanligt och efter det for jag hem till john.

Idag vaknade jag allt för tidigt med målet att fara till skolan. Satte mej på tåget och fick meddelande av mitt buss-sällskap att hon inte var påväg. Detta innbar ju för mej att jag inte heller var påväg. Ingen som helst motivation, trötthet, tentläsning samt portfoliopynjande fick vara mina orsaker. Sitter dock fortfarande på soffan och gör inget vettigt. Men jag har faktist tvätta kläder samt varit till butiken. Pluspoäng.

Nu skriver jag endast pga tristess, så jag ska sluta. Jag ska facebooka lite iställe. hihi. Sen läsa på tent!
Ha de bra!

Kirppiskväll och strålande väder.



Kvällen kommer att föra med sej en hel hög med roliga saker. Främst på listan står ju förstås kirppiskvällen som jag så småningom kommer att dra mej mot. I sällskap av favoriterna ska jag få ge bort mina gamla kläder,för att fylla de tomma utrymmena med nya kläder. Ska bli skitkul. Efter detta far vi sedan till Amarillo för lite mingel. Har inte lust att festa fullt, samtidigt som min kropp verkligen inte vill att ja ska festa, så det kommer att bli en lugn kväll som slutar med att jag tar sista bussen hem. Kommer att svida att fara till skolan imoron till kl 9, men efter det slipper jag ju faktist hem för lite påsklov. Även om påsklovet kommer att bestå av tentläsning samt portfolio-lagande. Mellan varven kommer jag dock att få träffa Vasa-pärlorna, samt de andra två finisarna som jag har på närmare håll.

Förövrigt så närmar sej praktiken med stormande steg och jag börjar bli nervös. Vet ännu inte med säkerhet vart jag blir placerad, men hoppeligen i Mjölbolsta så att jag har nära hem. Sommarjobbet lyser okcså med sin frånvaro och jag vet inte om jag e glad eller förtvivlad över det. Hur skönt sku det inte va att ha hela sommaren ledig för att bara njuta? Jag e mera inställd på att jobba under hösten/våren iställe för sommaren.. men får se hur det går!

Dagen har annors varit helt underbar. Vaknade väldigt trött och irriterad, men blev glad så fort jag såg ut genom fönstret att solen sken. Några timmar föreläsning hann vi med på förmiddagen, efter det satt vi i några timmar på Chico´s och lagade läxor (!!) samt skvallrade.

Nu ska jag förbereda mej för kvällens bravader.

Ha en strålande kväll.


Förjävliga dag.



Har en förjävlig dag bakom mej. Vaknade redan lite före 6,lagade mej i ordning och satte mej på tåget som for kl. 06.50 från Karis. Flunssan gjorde sej påmind och tågresan for trögt. Kom trots allt fram till slut, köpte näsdukar och en uppiggande cocis samtidigt som jag väntade på Matti. I skolan gjordejag tillsammans med Maku, Matti, Jenni och Annabel lite handtest, före vår föreläsning med en belgisk föreläsare började.

När jag kom hem lagade jag lasagne, dammsugade och städade och såg på the Hills. Väntar annors med iver på morgondagen då första avsnittet av 5te säsongen går att se på. Jess! Förövrigt har jag hela dagen gått i en dimma av snor, huvudvärk och hosta. E mycket irriterad och har ingen lust att prata med någon överhuvudtaget. Störande med såna dagar, men alla har väl dem.

På torsdagen far jag tillbaka till Ekenäs föra att fira påsklov. Ska bli skönt. Ännu skönare e faktumet att mina favoritflickor från Vasa kommer ner. Saknar dem massor även om jag just såg dem.

Nu ska jag se på de nyaste avsnitten av mina favoritserier som just laddades ner, äta lite lasagne samt bara ligga på soffan och hosta lungorna ut. Jobbigt liv.

Ha de trevligt.





En lördag hemma.



Tyvärr så fortsätter jag att tjata vidare om hur sjuk jag e, och hur otroooligt synd det e om mej. Näsan lossnar just och min kropp känner sej så förbannat rastlös pga hemmasittande i flera dagar. På måndagen e det pakko att fara på föreläsning, vi har en utländsk föreläsare och det e obligatoriskt att vara där. Så det e helt enkelt att packa ner näsdukarna och snörvla sej fram på lektion. 

Förövrigt sitter jag hemma och fasar över de hemska bilderna som under dagens lopp ploppat fram på facebook från Pampashelgen. Förjävligt. Som tur hade jag det ivf roligt där uppe, så balanseras det med min fulhet. 
Dagen har bestått av filmer och pizza. Och lite bus med john. Och förbrukning av 6 st näsdukspaket. Jepp, 6 st. Suck.

Jag sku också villa vara lycklig över våren, få njuta av solen och sitta på Cor-husets terass och dricka cider med mina vänner, men istället har jag varit sjuk under hela perioden sen solen visat sej. Frustrerande. Hoppas innerligt på att jag snart kommer ut ur denna hemska sjuk-cirkel. 

nu ska ja krama min älskade pojkvän. sov gott.



Nässpray-fobi.



Dagen blev inte riktit som planerat. Igårkväll märkte jag att min feber stigit till 39 grader igen, och lika visade det idg på morgonen. For alltså inte till skolan för att skriva tent, utan blev iställe hemma och se på Friends. Jag lovar, jag har sett dessa säsonger igenom åtminstone 30 gånger, men de e varje gång lika roliga. Gud! :)

John satt också i ca 15 minuter och försökte få mej att ta nässpray, jag har något konstigt obehag med att sätta saker in i näsan. Tillslut, efter många panik/skrattattacker, fick jag det gjort som tur.

Nu ska jag fortsätta snyta hjärnan ut samt bara ligga under täcket och vara ynklig.
Waiting for a better day.

Trevligt besök.



John kommer hit just, jeee! Ska bli så skönt att bara få ta de lugnt me honom, så på de vise kan man väl säga att min sjukhet e tur i oturen när jag hamnar vara borta från alla happenings dehär vslute. 

Ha en fin dag, själv ska jag kämpa vidare med Kirurgi-tentläsningen och försöka förstå ens två ord nästa gång. Dessutom ska jag äta pizza ikväll, nam!

<3

Stressad.



Sitter här hemma i Ekenäs, med stegring och superhemsk flunssa. Skulle gärna börja bli frisk nu, men det verkar vara en omöjlighet. Faktumet att veckoslutet närmar sej och jag har mängder med planer gör int min tillvaro just nu någo roligare precis. Fasar också för fredagens tent, eftersom att jag har så mycke problem med att läsa, när det på varje sida finns en äckligare bild än den tidigare. Öppna rumphål, plastikkirurgi, hjärttransplantioner osv. Inte precis de roligaste att kolla på då man e sjuk. Men det löser sej.

Nu ska jag fortsätta se på tv3:orna våra, snyta mej samt försöka friskna till ordentligt. 
Ha en superbra vecka och veckoslut.

Kramar

RSS 2.0