Sommar <3



Den här veckan har varit underbar. Absolut underbar. Jag har solat i sällskap av de bästa, grillat en heeel jävla massa, fiskat med john på Torsö (utan att få napp), skrattar och njutit samt tillbringat en underbar dag på havet med jenny, mii och john. Under den dagen åkte vi båt, solade, åt underbar mat på Sommarö, träffade matti och gjorde ett snabbesök i strandshell med båten. Som sagt, lovely. Igår fick jag dessutom njuta av ett fantastiskt besök av några härliga filurer, dvs matti, jenni och jean1. Hur roligt som helst.

Har också hunnit sitta på alban och strandshell väldigt många gånger, och det kommer jag att göra ikväll också. Det här sommarlivet i Ekenäs e visst perfekt på alla sätt. Jag älskar det. Imoron e det först jobb som gäller, sen mysas med kristel hos jenny och efter det ska jag plocka upp AB från Karis. Jeee. Sen ska vi till alban+ettan, annskus debutbesök där blir det, jajjamen! :)

Förövrigt kom midsommaren lika fort som den var över, men otroligt roligt hade vi. Hoppade in i bilen och roadtrippade till Dragsfjärd med jenny, mii och nicke. Där drack, grillade, njöt vi, samt umgicks med en massa trevliga mänskor. Försökte dessutom spela lite guitar hero med mii, men den va tydligen sönder.. (inte va de ju vi som bara var helt misslyckade på det). Kvällen tillbringade vi sedan i Kasnäs (där jag också fick träffa min älskade jenni). Alldeles superkul var det där, och dagen-efter fiilisen gjorde sej väl påmind nästa dag. Älska midsommaren.

Nu ska jag ta mej själv i kragen och göra något nyttigt. Dvs. träffa kristel och sätta ner mej på alban. höhö. ha en bra kväll!






Slumdog Millionaire.



Veckoslutet tillbringades som sagt i Muhos, som e ca 30 km från Uleåborg. Där åt vi en hel del, cruisade omkring i Uleåborg med mina kusiner, spelade lite dataspel och umgicks med min släkt. Jag fick dessutom visa john omkring, vilket var väldigt kul. På söndagen hade min kusin konfirmation så vi satte i 2 timmar i kyrkan, och konstigt nog dog jag inte av uttråkan, tack till mitt trevliga sittsällskap.

Vi kom dock hem först kl 4 inatt, (john skulle på jobb kl 7 så det var ju synd om honom) och jag fick inte sömn förrän kl 6 eftersom att jag sovit i bilen och blev konstigt pigg. Men det var riktigt mysigt ändå. Denna dag har i sin tur tillbringats med två av mina favoriter på cafe, kinarestaurang, cruisning samt bio där vi såg Slumdog Millionaire som e min nya nr. 1 favoritfilm. Jag e helt utan ord och kan inte förstå hur man kan bli så rörd av en film.

Nu sitter jag och ser på Sex&the city och chillar medan john sover bakom mej. Nu ska jag mysa ner mej och spela lite på mitt favoritspel. Sen ska jag sova sött i min nya Coke t-skjorta som jag fick av johns mamma idag. Höhö, vadå vinkki vinkki att ja dricker liiiite too much cocis :) wupsi.

Nati!







Lista.



Eftersom att jag har så jävla tråkigt och inte orkar skriva ner några vettiga rader hit, så gör jag iställe en rolig lista! :)


1. Hur gammal är du om fem år? 24
2. Vem var den sista du träffade? Heidi
3. Hur lång är du? uungefär 155 cm :)
4. Vilken var den senaste film du sett? Madagaskar 2
5. Vem ringde du senast? Matilda
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till min kommande hyresvärd angående hyreskontraktet.
7. Vad är dagens planer? Chilla, äta och hoppeligen träffa Mii.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det varierar.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Lyckligt gifta.
10. När såg du senast din mamma? Där 4 tiden på natten när vi kom hem från Muhos.
11. Vilken ögonfärg har du? Grön-bruna.
12. När vaknade du idag? Där 12 tiden.
13. Har du någon gång hittat en katt? Nepp.
14. Vilken är din favoritplats? Ekenäs i sin ljuva helhet.
15. Vilken plats föredrar du minst? Tråkiga platser
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Någonstans i huvudstadsregionen antar jag.
17. Vad skrämde dig som barn? Precis allt, var en av de mesigaste små barnen som finns.
18. Vem fick dig att skratta senast? John antagligen.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med en stor t-skjorta.
22. Hur många kuddar har du i sängen? En.
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Allt för många gånger.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota
26. Är du social? Beror på.
27. Vilken är din favoritglass? Papagallo Choklad
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shooooopppaaa.
29. Tycker du om kinamat? Gottt goott.
30. Tycker du om kaffe? Nepp.
31. Vad dricker du till frukost? Kakao.
32. Sover du på någon särskild sida? Nej.
33. Kan du spela poker? Jepp, och jag e bäst på de.
34. Tycker du om att mysa? Förstås.
35. Är du en beroendemänniska? Jepp.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jag vet några.
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Finska, engelska, lite tyska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? På Mallorca när jag föll från ett 3-meters stup me ansikte före. Wupsi.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet förstås.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och mat.
42. Äger du dyra smycken? Int egentligen.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nepp.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Cocis.
45. Vem är den roligaste människan du känner? John och mamma.
46. Välj ett ärr på din kropp? Mitt ärr i pannan från när jag som liten sprang mot ett bord.
47. Vad har du för ringsignal? Beyonce-Halo
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Jo.
49. Flirtar du mycket? Beror på.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Sverigebåten.
51. Kan du byta olja på bilen? Javisst, man måst ju kunna.
52. Har du fått fortkörningsböter? Ne.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Sista boken av Twilight-serien. <3
54. Läser du dagstidningen? Västis jo.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nepp.
56. Dansar du i bilen? Absolut
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Nrj.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Tent-svar.
59. När var du i kyrkan senast? Igår på min kusins konfirmation.
60. Vilka personer utmanar du? Miio, Mii och Kristel.




Hyreskontrakt och Muhos.



Sitter för tillfället på sängen hos john och har just varit i duschen. Även om jag har sommarlov känns det som att jag hela tiden måste stiga upp så jäääkla tidigt, blä för det. Dessutom regnar det för fullt där ute, och jag ska till tågstationen. Suck. Men ivf, nu ska jag börja göra mej färdig, och kl 11 tar jag tåget till Helsingfors där jag ska skriva tent i Inre Medicin. Kuuuul. Som tur kommer matti och jenni också dit före tenten så ska vi alla hjälpa varandra (dom ska hjälpa mej).

Efter att jag skrivit tenten kommer pappa, mamma, heidi och john med bilen och plockar upp mej, sedan börjar 7 timmars bilåkningen upp till Muhos (ca 30 km från Uleåborg) där vi ska träffa släkten och gå på konfirmation på söndagen. Ska bli riktigt mysigt.

Sen på måndagkväll ska jag till Helsingfors igen för att skriva under hyreskontrakt! Jipiii. Men jag önskar att någon kommer och gör mej sällskap, någon frivillig? Sen har vi Kristel nånstans att sova efter Brittan! :)

Nu börjar klockan visa så mycket att jag ska börja komma igång. Ha de bra!


jag och the Dancing Queen.



2 åår <3







I dag e det exakt 2 år sen jag och john bestämde oss för att sluta rådda och bli tillsammans(äntligen liksom). Och fler år ska det bli. John e min allra, allra bästa vän och ännu efter 2 år e jag totalt nerkärad och så otroligt lycklig.

Jag älskar dej!
<3





Vill haa.



De två senaste dagarna har jag tillbringat i huvudstaden i sällskap av min "syster". :) Vi har febrilt försökt hitta lägenhet och ringt till 300 olika ställen. (dvs. jag har ringt till varendaste en eftersom min lilla fegis-vän "inte kan prata finska" phöh :P). Idag var vi och såg på en superfin lägenhet på perfekt ställe, med det lilla problemet att den e lite för liten samt att det inte finns en hiss och den befinner sej på 5te våningen (detta e ett ytterst stort problem för oss latmaskar). Jag hoppas med hela mitt hjärta att vi trots allt tar den och får leva i den lyxigaste (och minsta) lägenheten på joooorden. Jeje! :)
Mellan varven hann vi också mysa till det i Grani. Naajjs.

När jag kom hem från Helsinki idag plockade john upp mej och så for vi och kollade på Bk-match. Riktit trevligt även om jag inte förstår mej på varför publiken alltid måste vara så ful i munnen. Voi voi. Sen kom vi hem och åt världens godaste mat, och nu sitter ja och ser med ena öga på CSI och med det andra på drömlägenheten medan John sover i det andra rummet.

Imoron ska jag till frissaan, woho!


Förra lördagen var kul. Jeee.

Lägenhet.



Nu har jag äntligen tagit mej själv i kragen och börjat på allvar söka bostad. Har idag ringt till åtminstone 5 olika lägenheter och bland dessa finns några självklara favoriter. Jag hoppas, hoppas att det fixar sej! Hur som helst ska jag idag kl 17 befinna mej i storstan och hålla tummana för att vi hittar något trevligt. Som tur e mitt sällskap ivf det bästa så det kan ju inte gå fel.

Wish me luck.

5.6



Igår hade jag väckning kl 04.50. Inte alls knäckande nej. Kl 06 for mitt tåg till Helsingfors. Hade dock sällskap av Emilia så det gjorde ju att tågresan gick liite snabbare, även om ens hjärna inte riktigt hade kommit igång den tiden på morgonen. Så kan det gå. Kl 07.40 var jag framme i skolan, satte halaren och tutorskjortan på och ett stort leende på läpparna. 

Trots allt gick dagen relativt fort eftersom att Jenni också var där, och för att till och med Hanna var där. Hopppaas att hon slipper till ergoterapi, hur kul sku inte de va? Jätte kul. När alla fina ergoterapisökande var färdiga for jag och Jenni till Coffee House. Där satt vi sedan från kl halv 2 till kl 6. Jepp. Vi var dock inte endast lata och slöade oss, nej, vi fick sällskap av Annabel och gjorde ett arbete. Vääldigt duktigt. Efter det var man så gott som död. Så jag och Jenni satte oss på spåran, for till S-market i Arabiacentret och köpte oss lite gott. Sen hoppade vi i bilen och körde iväg mot Ekenäs/Kimito. Resan börja bra när vi höll på att kisa ner oss av skratt på första metrana, de märktes väl att vi båda hade vaknat kl 5. Fyyyy. 

Efter måånga om och men kom jag trots allt hem, och genast ringde john och sa att han hade beställt pizza och att JAG sku betala. tack bara. Men världens bästa flickvän som jag e, så gjorde jag ju de. Höhöö. 

Nu sitter jag här, och boorde städa lite. Men håller en liten paus istället. Senare ska jag träffa Jenny och Mii, jeeii. Sku de bara va lite finare väder så sku allt ju va så gott som perfekt. Förutom att de inte e det. Och att jag inte har en lägenhet ännu heller (säg till om ni vet om en fin tvåa för kompisboende i Helsingfors). Men annors e allt så gott som perfekt. 

Haa en bra dag!

P.s Grattiiis Heidi!

Genomgång av veckan.



Hej!

Jag har haft en riktigt avslappnande dag so far. Vaknade redan kl 8 hemma hos john, och har sen dess bara chillat, sett på film och gjort ett skolarbete. Inget speciellt produktivt med andra ord, men fan va skönt ändå. John e på jobb också, så slipper inte ens hem. Som tur e det mulet och regnigt ute idag så behöver man inte känna stress över att man inte orkar göra något alls.

Igår lekte jag och Mii lite vuxna. Vi hann med ett cafébesök som i stort sätt bestod av lägenhetssnack, vilket ju e ganska aktuellt just nu. Åtminstone för mej som så småningom börjar få lite panik. Det löser sej. Efter det for vi till två olika banker där Mii fixa och greja. Själv satt jag brevid som mentalt stöd när Mii inte förstod något, hehe. Vi hann till och med fara till Uncan och rösta. Första gången för allting och efter att mommo och Patrik halvt attackerat mej när jag sade att jag inte tänkte rösta så gjorde jag det sen ändå. Kanske lika bra även om jag ännu heller inte helt vet vem det var jag röstade på. Hoppas det var någon bra ivf!

På kvällen var jag med John och hans mamma på bio, Angels & Demons. Jag tyckte den var riktigt bra, kanske därför att jag inte läst boken. Men riktigt spännande och underhållande var den ivf. Som tur verkar det som att jag e ledig hela sommaren, så hinner jag fara på alla bion som jag vill se. Kommer ju så mycket bra för tillfället som man sku vilja se.

Lördagens utgång var hur kul som helst, vi grillade och härjade hos Kristel och styrde sedan stegen till Alban&Ettan. Jag hade väldigt kul, även om jag satte mej på scenen i ettan med min vita klänning ganska tidigt på kvällen, så att jag sedan i flera timmar gick med en stor brun fläck på rumpan.. Skoj. fick och en smäll i tinningen som gjorde så ont att jag till slut trampade hem i johns skor. Söndagen spenderade jag med Jenny på stranden, där vi åt pizza, solade, åt glass och mådde dagen efter. Kul var det! Måndagen spenderades i ungefär likadana tecken.

Imoron ska jag kl 06.37 hoppa på tåget till Helsingfors för att besöka min kära skola. Där ska jag vara en duktig tutor och hjälpa de små som skriver inträdesförhör. Ska bli riktit kul att se alla bekanta igen efter några veckor, samt få veta lite vem som söker till Arcada. Dessutom håller jag idag tummarna för Nixo som skriver, och jag hoppas med heeela mitt hjärta att han joinar mej där på hösten. Jojojoojo.

Nu ska jag se på MTV Movie Awards och äta lite smörgåsar&kakao. Njuuuuut.






Vi hade fiilis ivf.

RSS 2.0