Halloween

Om några timmar e det Halloween-sitz. Ska bli spännande! Dessutom ska jag ha min bästa vän i fickan,så de kan ju bara inte gå fel.. ;) hah! Nu ska jag börja göra mig färdig för träff med Jenni,sedan förfest hos Mii.

Ha e mysig dag/kväll,det tänker jag ha!

P.s. Grattis Laura :)

slutresultatet av fisu-shottar

Det finns några få kvällar i mitt liv som alltid,tidvis kommer tillbaka till mitt minne och spökar. En av dessa kvällar e min ödesdigra olycka på Mallorca i maj. Alltid ibland stöter jag på bilder, eller när jag ser mina ärr (dom e inte stora,men dom finns nog) så börjar jag fundera på hur det hela hände.
Det sista jag kommer ihåg var att jag och Eve satt och "diskuterade",grät, eller va man vill kalla de,haha. Plötsligt var jag ensam, och sen mittiallt ligger jag på mage på asfalten och känner en stooor smärta. Nästa minnesbild e när jag ligger på rygg och alla står runtomkring och förklarar om hur ambulansen e påväg. Senare fick jag höra att jag förklarat att jag ville "klättra ner" för det 3meter höga stupet. Javisst ja. Tårarna flödade och blodet rann. Får helt ångest av att bara tänka på allt det där, och det känns så otroligt overkligt.
När jag kom till sjukhuset blev allt trots allt bättre, fick sätta ner mej i de sköna stolarna i väntrummet, där jag bestämde mej att ta lite foton, hahha! vackert. Sedan fick jag en och annan spruta, blev röntgad och fick råd så som "don't drink anymore tonight!"..jaa, för de tänkte jag förstås göra! Tack gode gud att mima kom dit,skulle ha dött av panik annors.

Det ironiska med hela händelsen var ju förstås det, att jag tillsammans med Mima kvällen före satt och diskuterade hur jag aldrig varken åkt ambulans eller varit i en värre olycka. Glömde visst att knacka i trä där..

På efterhand brukar vi skratta åt dehär med flickorna, eftersom att jag såg ganska lustig ut då, och var dessutom mycket underhållande när jag kom med en tennisboll i pannan tillbaka till hotellet. Vi fick åtminstone ett minne för livet denna kväll!
Trots allt var det en skrämmande upplevelse,som alltid kommer att finnas i mitt minne. Så jag kan varna er, drick inte fisun och sätt er sedan vid ett 3meters stup, det kan gå dåligt!




Det var ju en aning synkkä avslutning på resan, eftersom att jag hamnade sitta i 3 dagar på hotellet, förutom de stunder då jag satte på mej stooora brills.
Kan lugnt konstatera att mamma var mildt sagt chockerad över att se mej sådär, tror hon aldrig mera låtar mej fara utomlands. haha!

Nåja, tänkte bara skriva av mej lite om denhär händelsen.

Pusshej

en händelsefull kväll

Efter en kväll av skratt,fotas,drickande,mera skratt,bussresor,springande till OTTO,dans på ett tomt Redrum,och mer dricka,kan jag med ett gott samvete konstatera att gårdagens födelsedagsfirande var otroligt lyckat!Trots att det inte hände så mycket i Redrum,underhöll vi oss själva med funny-dancing,haha!hur kul som helst.
Matilda,Jenni och jag bestämde oss för att inte ta våra tidiga bussar hem,utan for istället  via mäkken till Annabel och sova. Linus hängde iiivrigt med!Somnade sist och slutligen nån gång efter kl.5, efter  en hel del fnittras i den trånga sängen. Till slut somnade jag sött med Matilda på ena sidan och Linus på den andra.

Idag vaknade jag tidigt och saknade min egna säng mer än nåt annat. Efter lite skratt över allas tillstånd,suckande över anatomin och ett glas vatten,tog jag sedan bussen hem,och kände mej som en äkta spuge. Nu ligger jag i soffan och ser på Gossip girl och vilar,för att snart börja läsa på tent. Suck!

Imoron ska jag försöka skrapa ihop 20poäng från tenten så att jag kommer igenom,sedan tänker jag ligga framför tv:n hela jävla dagen. Känner att jag behöver en lugn myskväll.

See you

Irriterande objekt

Känner en stor lycka över mitt liv just nu, samtidit som jag emellanåt bara vill gräva ner mej och sova några månader. Har såna otroliga humörsväningar att de inte e det lättaste att umgås med mej just nu. Ivf inte om man heter John... haha! Stackaren får nog lida en hel del pga mej kan jag säga. Men jag gissar att det e sånt man får ta om man gillar mej ;)

Har åtminstone haft en suverän dag, som började med kramar och pussar blandat med friends och mys under täcket. (jag vaknade redan kl.8 idag,vilket e ytterst sällsynt,men som har gett mej en lång och skön dag med tid till allt möjligt!) Sedan skjutsade jag John till jobbet och brummade iväg till en vän. Tillsammans med henne och en annan vän pratade vi om allt möjligt och tog det lugnt, och hann dessutom med både ett madicken- och ABC-besök. Mysigt! Imoron på moron bär det av tillbaka till Helsingfors för att sitta som ett frågetecken på SISTA anatomitimmen. Javisst! Sen måste jag köpa en present till Jenni med mina icke-existerande pengar. På lördagen kommer jag sedan tillbaka hem för att ta över Affes dansgolvet med storm, önskar att Eve kommer med så sku vi rocka loss som alltid förut! yeah baby!

Nu tillbaka till livet borta ifrån dataskärmen, ha de fiint!

Världens bästa överraskning!

Mitt huvve e fyllt av handboll, vilket väl e ganska självklart efter att ha stirrat sig blind på sporten från halv2 till kl 5. Men riktit kul var de,jag och Ida skvallrade om alla på plan och utanför,samtidit som vi tappa andan varje gång John ens lite blev knuffad till. Vadå överbeskyddande? :D haha.

Dagens huvudpunkt var dock när jag kom hem,världens bästa överraskning dethär. Var så otroligt skönt. <3 Denna stund kommer jag att leva på läänge. JESS!

Borde nu läsa flitit på min tent,men jag tar igen det imoron (yeah right,jag har redan gjort andra planer), och på tisdag-onsdag. Blir nog bra,man kan ju alltid ta om det senare. Haha! På tisdag ska jag åtminstone ha kul och fira min väns födelsedag, hur kul som helst! Blir en festfylld vecka dethär,vad e bättre än det. Får dessutom entra affes dansgolv, hoppeligen med den bästa..Tummarna upp! Så vad e bättre än det..:)

Nu ska jag klä på mej och ta mej till john, sen tänker jag äta!
Ha de bra!



Nerladdningsberoende?

Beslutet att ta ner Limewire och att börja ladda ner serier/filmer/musik var dåligt..Nu e jag beroende och laddar hela tiden ner nåt!voi vitsi. Borde ha förespått att de skulle gå så,jag faller för allt. Men man måst ju bara ta ner alla nya avsnitt av Gossip girl, The Hills, One tree hill osv..Allt för kul.

Sitter för tillfället hos John. Vi kom hit för att lättare slippa till Sjundeå imoron. Ska bli skoj,men sku va kul med sällskap under matchen..Kaaaanske Mii vill följa med?:)

Jag har musik-blackout, så om ni har några bra låtar på lager så får ni mer än gärna skriva ner dem!thänks.


vi hade kul!

en lång väg

Kan en fredagkväll avnjutas på ett bättre sätt än att få ligga i soffan i famnen på den man tycker allra mest om,se på favoritserien och äta lasagne,följt av cocis och chips,följt av glass?(helt tydligt e beachbody på gångs)
jag njuter, och känner att denhär kvällen gjorde susen efter en jobbig vecka.

På söndagen skall jag fara till Sjundeå och se på när min fina kille spelar handboll. ha faktist inte sett honom spela en riktig match en endaste en gång, eftersom han slutade sin "karriär" vid samma tider som vi träffades, så det ska bli spännande att se.

Funderar ofta på min och johns "bumpy road" förrän vi till slut blev tillsammans. Hoho sånt råddande det va!kanske jag nån dag till och med delar med mej om denna historie,den e ganska spännande in fact. eller så int,hahha!men vi kanske inte sku va så kära som vi e nu om vi inte sku ha varit med om allt det dåliga,så man kan ju försöka tänka positivt på den saken.

Nåja, nog med funderande och spekulerande. Ska fortsätta mysa och kolla serie.
PUSSHEJ


jag och min första kärlek/väldigt goda,men fjantiga vän på studenten.<3

tröga dagar

Trött e ordet som gäller för idag. Har varit en allmän tråkig och slö dag, så det e skönt att john kommer hit på besök så att jag får någo kul att tänka på:)
Annors så börjar de snart vara 1½ vecka sen jag senast var ut, jag e ganska stolt över mig själv!Meen de tas igen när jag på tisdag,fredag och lördag ska ut nästa vecka. haha. Så kan de gå!Det finns allt för många tillfällen att fara ut,och jag e så dålig på att säga nej..voi voi!

Snart ska jag dessutom börja med Project BeachBody2009, hahha!kan ju hoppas att jag sku få disciplinen att fara ut och springa emellanåt,jag tror att det sku vara helt hälsosamt för mej mellan all cocis,skräpmat och alkohol som förstör min kropp.

Nu kom john stormande in genom dörren så goodbye!


Noll inspiration

En konstigt irriterande dag har jag bakom mej, trots att den varit helt okej. Har konstaterat att jag hatar,hatar,hatar att tågen alltid ska bli försenade, vilket leder till att jag missar bussen, vilket leder till att jag kommer för sent och blir sur. Trots att jag kom försent idag till mina suulliset kokeet, så var det helt okej. Hann ju träffa mina fina flickor, såå sist och slutligen var det kanske helt okej. Maten var äcklig i skolan vilket sög en aning. Men glassen i Memphis gjorde saken bättre.

Dessutom har vi nu två otroligt roliga sitzer på kommande, halloween sitz och hoitsu/tekniker sitz. Ska bli skojit att få va en nurse!hahha!Och så bestämde jag och jenny lite grejer för framtiden att se framemot, vilket gör allting lite mer skoj. Såå,det blir nog en bra höst dehär hörni!

Håller på att skriva på min begreppsanalys, men jag har inte kommit allt för långt. Har en total black-out och ingen aning om vad jag ska fylla 4sidor med. Böckerna som jag lånat e dessutom SKIT, så dom hjälper inte så farligt mycke heller. Nåja, har ju faktist lite cocis, mängder med geisha och mat, såå jag tänker inte gnälla, utan istället se på lite 90210 och sedan försöka få inspiration till att skriva.

ciao

eve, jag och keke in the Club!

onsdag

javisst ja,föredraget gick riktit bra och vi var otroligt förvånade. Har efter det ännu hunnit köpa nurse-sitz biljetter, ätit "god" mat, slösat bort tiden med jenni i tarjoustalo och s-market. Har dessutom varit i matbutiken och köpt mat. Värsta duktig! Denhär morgonen var otroligt jobbig, jag säger bara att det inte e lätt att vakna kl 5.. Men jag e ändå pigg och glad för tillfället, av en viss liten orsak. thihi!

Nu ska jag börja skriva på min begreppsanalys och sedan mysa framför tv:n med världens bästa glass.
Ska först bjuda på en liten bild på mej och vanessa som påkaaar på Amarillos ack så tomma dansgolv.


USA suger

Har tårar i ögonen. Såg just en så otroligt rörande och hemsk dokumentär, Bowling for Columbine. USA sucks. Mer kan inte sägas.

Allt för lat för skola

Efter att jag och en vän igår bestämde oss för att vara allt för lata för skola, blev jag trots allt hemma och sova idag. Har legat och sett på lite Gossip girl och Step up 2 the Streets. Känner att en mild huvudvärk e påväg nu.

Imoron har vi föredrag angående våra arbeten,det ska bli helt intressant att se om min kära,kära grupp har nåt att säga. Haha! Nå, egentligen ser jag ju det här som mitt "mellanår", så jag tar ingen stress utan försöker ha roligt på sidan om.. Får se vad nästa år för med sej. Har bara så otroligt svårt att tänka mej att lämna Helsingfors, alla vänner och allt kul. Men just nu tänker jag inte ta någon stress över dehär, det e länge kvar dit ännu.

Idag kommer dessutom mina föräldrar hem från Prag. Man kan ju hoppas att hon har köpt något fint till mej. Men antagligen kommer jag inte att vara hemma mer när de kommer, skall ta mej tillbaka to reality ikväll. Orkar inte med allt dethär tåg-åkande.. Det e en aning frustrerande, meen jag får ju alltid se den bästa när jag kommit fram, så det e kanske inte så farligt när jag tänker efter :)

Nu ska jag se på en till film, laga en smörgås och lite kakao åt mej och bara chilla. Ikväll blir det skrivning av arbete som står på schemat.

Ha de mysit

Du e saknad

jag tänker på dej och saknar dej. Väntar på julen, när vi igen kan gå på promenader längs kungsgatan, dricka kakao i madicken och njuta av att få vara med varandra. De e int länge kvar! Jag älskar dej.

måndag

känner mej snäppet lugnare nu när jag kommit tillbaka hem och fått äta lite mat osv. Vi skrev färdigt vårt arbete efter skolan, men jag tror att jag med gott samvete kan konstatera att det e det sämsta arbete jag har gjort! Vi var allt annat än koncentrerade och ville bara hem. Nåväl, det e skickat fram nu och imoron ska vi stå framför klassen och stolt presentera det vi åstadkommit.. Hmm, javisst!

nu ligger jag och john i sängen och ser på friends. världens bästa underhållning, jag har sett alla avsnitt åtminstone 30 gånger. härligt!

Har helt sjuka abstinensbesvär av att inte ha fått shoppa på flera dagar.. Har faktist inga pengar för tillfället och det känns så otroligt skiiiiiit. Jag älskar att shoppa. Får lov att äta lite mindre i veckorna framöver.. Skämt o sido.

Nu ska jag fortsätta mysa till det lite och sedan sova för att imoron IGEN hoppa på tåget till skolan.



puss på dej min kära vän<3

Tydligen har jag pengar till tåg av och an

Dagen började bra hemma hos John, tog bilen till tågstationen och hoppade på tåget. Tittade på lite Gossip girl på vägen och träffade sedan Matilda. På bussen märkte jag att mina hemnycklar blev i Ekenäs och Eve e i Vörå... Med en stor suck konstaterade jag att jag hamnar fara hem idag igen.. För pengar finns tydligen! pfft.
Skrev sedan min finska-tent färdig och for och äta med Jenni, Maku och Vanessa, när vi märkte att vårt arbets-deadline blivit flyttat från onsdagen till imoron.. Kändes bra när vi inte har börjat på det.. Såå nu sitter vi här i datasalen och väntar på Matilda som har artiklarna och allting.. Det verkar bli en lång dag, följd av tågresor..
Jag e officiellt deprimerad och dagen e förstörd. Kanske John får mej på bättre humör ikväll. SUCK!


flummiga tankar i natten

Efter 3st avsnitt av the hills, 1 timmes försök att hitta nåt intressant på internet denna tid på dygnet och någon random konversation på msn, kan jag konstatera att jag inte får sömn. John ligger brevid och snarkar för tredje timmen, medan jag på alla vis försöker få sömn, förgives.

Alltid när jag har överlopps tid, t.ex. då jag sitter på tåget hem, bussen till skolan eller på kvällen före jag somnar, börjar jag fundera på trevliga och mindre trevliga tillfällen, saker man gjort och kanske inte borde gjort osv. Detta gjorde jag också idag, vilket antagligen e orsaken för min sömnlöshet.

Har de senaste dagarna grubblat över en massa saker som gjort mej irriterad, saker jag saknar från förut och lättnad över hur det e nu. Jag har kommit till slutsatsen att mänskor förändras, vi växer upp från allt det gamla och vill gå vidare. Åtminstone jag känner ett stort behov av att få börja på nytt, omringas av nya mänskor och nya utmaningar. Jag känner faktist en stor lättnad över mitt liv just nu och kunde inte vara nöjdare med mej själv. Jag trivs!

Efter åratal av att ha hängt i samma gäng, bott i samma stad, gjort samma saker dagarna i ända, känns det skönt att lite sprida ut sina vingar så att säga, och få göra nåt nytt och intressant. Även om jag saknar många, många saker, så känner jag att dehär var exakt vad som behövdes just nu, att få vara i en totalt ny omgivning och lära känna massvis med nya mänskor.

Har också funderat över hur många misstag man gjort i sitt liv. Jag kan åtminstone räkna upp flera saker som jag ångrar, och önskar att jag kunde få ogjort.. Men, man måste bara lära sej att alla mänskor gör fel, och försöka förlåta sej själv och leva vidare. What's done is done!

Var dessutom chockerad när jag häromdagen fick den ödesdigra frågan, och inte hade en aning om vad svaret skulle va. Alla mina tankar fördes tillbaka till dåliga minnen, strider, misstag osv. Kunde inte annat än fråga mej själv; Hur har jag inte sett dehär förut? Hur har jag varit så blind? Efter alla år, märker man nu först "the true colors" av något.

Förvirrande. Jag e totalt förvirrad. Vet inget mer och min hjärna bara svämmar över av såna här tankar. Suck!
-det märks att klockan e över halv 3, eftersom att jag flummar ihop en massa text som alla ändå kommer tolka fel antagligen. Nåja, tolka det som ni vill, kanske det går rätt också.


Skall försöka att inte tänka så mycket på allt det dåliga, utan mer på det positiva. T.ex. det att jag och john imoron skall på ett litet äventyr till Kimito, jag ännu har två hela dagar med john, och att det snart e paratiisihotelli-måndag.
Nåja, nu tror jag att det räcker för inatt. Jag ska mysa ner mej under täcket och försöka få tag i sömnen.

Seeees

Fredag

Efter en busig morgon hos John har jag nu kommit hem, för att om en stund brumma iväg in till citty för en träff med Linnma. Skall bli skojit att få höra lite om hennes Åbo-liv.
Borde också snygga till mej lite, känner mej som lite rutten och småäcklig för tillfället utan smink.
Men först tänker jag lyssna lite på veckans musik och skratta åt roliga bilder som blivit tagna på senaste tiden!
 
jag på matildas rygg på Tallinnbåten - en aning lyckliga!

Tomma gator i Ekenäs

Myser in i de allra sista hemma på lande. Känns så konstit att komma hem och vara i en totalt annorlunda omgivning än vad jag e varje dag i. Inga bussar och tåg, inga fullgubbar som springer omkring (förutom jag själv,eller hur Belle;), ingen mäkken<3, ingen gina, inte mina fina vänner, och ingenting. Ganska tråkit här hemma faktist. Men så skönt!

Trots allt står tiden stilla, kan int klockan bli 10 och jag får se min älskling? jag har mysfeber och känner mej ensam, vilket jag vet att john skulle kunna bota. Dessutom e jag hungrig och han ha lovat laga lasagne åt mig, fniss!

Känns också väldigt mystiskt att jag inte har absolut nånting att göra här när john e på jobb, alla vänner har flyttat bort.. Ekenäs e dött.. -och, till min förfäran, har jag märkt att jag saknar Affes en aning.. Måste nog fara dit ett vs, endast för att umgås och visa Jenni vad hon gått miste om, hah!

Imoron ska jag trots allt träffa Linnma en sväng, kanske också få umgås med den bästaste av de bästa, nämligen min egna Nixo, och sedan lägga ner mej i Johns säng och sova. Låter lovely! '

Det märks att man har tråkit när man skriver en massa onödit trams, kanske jag gör nåt nyttigt som att städa undan lite tidningar.. eller se på the hills?! hmm..undrar vad jag väljer att göra!

jag älskar mitt liv!



Kärlek

Packade ihop mina grejjs och hoppade på tåget hem till gamla, goda Eknäs. Pengarna har efter gårdagen officiellt tagit slut, så jag tänkte komma hem och snylta lite mat och kärlek. Kärlek fick jag dock inte, eftersom john jobbar och mammas första kommentar lydde ungefär såhär; "Hanni du måste gå till butiken och så måste du städa, ja e sjuk".. Kanske inte precis så grymt, men ungefär.. Såå snart bär det av till älskade popsen för att handla mat åt mej för mammas pengar. Jei!

Ett av mina otroligt stora problem här i livet e musik. Jag blir otroligt kär i någon låt, och så lyssnar jag på den på repeat dagarna i ända tills jag till slut inte står ut.. Varför?! Om man skulle lyssna på låten med måtta kunde man kanske njuta av den resten av livet, men näi.. Dehär e en av livets stora frågor tror jag!

Gårdagens Lux var superlyckat, även om vi inte var i Lux en så stor del av tiden.. Vi befann oss antingen på Amarillos tomma dansgolv eller på gatan när vi hamna springa mellan Lux och Amarillo. Tror bestämt att jag e sjuk idag, och det e inte så konstigt med tanke på att vi sprang runt i regnet, mitt i natten, utan kläder, på Helsingfors gator.. Vi hade åtminstone otroligt roligt! Denna morgon var dock inte lika skoj, och ännu mindre skoj när jag till slut hade lyckats dra mej till skolan, och fick märka att jag var en timme för tidigt där. Då var jag nära en nervous breakdown, men jag skärpte mej!

På lördagen försvinner Eve dessutom för en vecka framåt till Pampas, vilket betyder att jag måste klara mej själv.. Buu! Kommer sakna dej roomie. <3

Nu tror jag bestämt att det e dags för lite The Hills.. :) kanske jag till och med hinner öppna Anatomiboken under veckoslutet.. Hmm!

Puss å kraam

Lux-fest

Håller på att göra mig färdig för kvällens SU-fest i Lux. Ska bli skoj!Det att man dessutom skall klä upp sig e kul, ävn om jag igen hamna sätta sprätt på mina pengar för outfiten..hmm..suck!
Snart vidare till Mii för lite förfest och sedan fest hela natten lång. Synd bara att jag måste till skolan på torsdagen, det kommer säkert va kul..

Har haft en massa extra tid att sitta och fundera på allt mellan himmel och jord de senaste dagarna, och jag känner mej totalt förvirrad. Har ingen aning vad jag ska göra.. Kan det inte va lite lättare för en gångs skull? Det finns så många olika saker som drar mej åt båda hållen.. Nåja, jag har ännu tid på mej att fundera, grubbla och bestämma mej över hur det slutligen blir.

Ha en härlig kväll, det tänker jag ha bland de bästa!

Hit och dit

För tillfället sitter jag på en av skolans datorer och försöker lätta på mitt dator-abstinensbesvär. Har för tillfället ingen hemma och det har kittlat i mina fingrar när jag inte har fått skriva av mej. Vanessa leker duktig brevid och skriver på arbeten, men jag orkar faktist inte.. Tror jag snart far hem och lägger ner mej på soffan och dör.

Helgen i Vasa var mycket händelserik. Vi hade mysigt på fredagen med tortillas och film, och lördagsdagen spenderade vi på stan med shopping och Rosso. Fick också äntligen se Jennys hem, som var, som jag gissade, mycket mysigt och typiskt Jenny på något vis. I like! Vi fortsatte med förfestande hos Kristel, och där fick vi träffa Kristels trevliga klasskompisar. Fick också träffa min älskade, men bakfulla, Jenni. Voi voi :)
Fontana var en upplevelse i sig också det. Hade nog kul, trots att kvällen slutade som den gjorde och fick mej att se saker för första gången från ett annat perspektiv.. Synd, men så kan de gå ibland, things change! Ivf så slutade min kväll hos Jannika och Svajje, i johns armar.

Söndagen var åtmnstone en ända plåga, höll på att dö skulle man nästan kunna påstå. Tågresan var dock väldigt underhållande och vi höll på att skratta ihjäl oss tidvis. Härligt med en lite piggare stämning.
Hemma lagade jag och john mat, såg på film och somnade sött.

Nästa vecka kommer att va pain, har en massa arbeten, tenter och otrevliga saker som jag måste ta hand om. Suuck! Men de löser sig.

Imoron ska jag och Jenni ta oss till stan på lite shopping, hon ska shoppa eftersom att jag e en FATTIGLAPP!!.. Och på kvällen skall vi tillsammans med Mii till Restaurang LUX på luxfest med Trr trr trr. Torsdagen kommer va döden. 
Nåväl, på torsdagen far jag äntligen hem, får kramas me john och hoppeligen min nya dator, och stjäla mat av mamma. Härligt! jag väntar.

Sees!

Njuter i Vasa

Sitter för tillfället på Kristels säng. Vi har hela morgonen bara luggit och gjort absolut inget, pratat skit och sett på Kristels onödiga datorgrejer.. Har alltså med andra ord haft det så otroligt mysigt.
Igår kväll när jag och Mii kom fram till Vasa lagade vi tortillas, såg på idol, Smala Sussie (som förövrigt e en av de bästa filmerna ever!), och bara pratade om allt och inget. Alldeles härligt.

Om en stund pyser jag och Kristel till city och kollar lite, sedan ska vi väl möta Jenny och Mii för lite lunch nånstans. Mot kvällen blir det dunderfest och fontana. Jag bara njuter av att få vara här med mina underbara tjejer.

Kristel e en av de få flickor som jag faktist kan vara totalt mej själv med, vi e så lika men ändå så olika. Jag bara älskar henne. Vi har dessutom ett mycket underhållande sätt att umgås med varandra på. Det innebär fula ord och glesa kommentarer på varandra, aldrig något normalt. And i love it!

Nu ska vi fara till stan och mysa till de lite. Ha de gött, kanske vi ses ikväll :)

Torsdag

Det har varit en otroligt slö, men skön dag idag. Tog lite ledigt från skolan och kom hem redan igår till Ekenäs. Så idag fick jag med andra ord en ordentlig sovmorgon, nånting som faktist e uppskattat av mej!
Förutom att jag har tittat på en ordentlig dos av The hills, har jag hunnit till "stan", som vi ekenäsbor kallar vårt lilla centrum, för att handla lite grejer och umgås med Mii. Vi konstatera att det var en aning ångestframkallande att gå på de tomma gatorna. Vi ha tydligen redan hunnit bli stadibor.. ppfft!

Hur som helst har jag efter det spenderat min lediga dag med att hänga fast i John. Han bjöd mej på en en dag för tidig 1år4mån anniversairydinner i kinarestaurangen. Nam! :)
Och för tillfället sitter jag i Johns källare och ser på the hills medan killen själv e duktig på träning. Jag får lite ångest med mej själv. Men bara lite!

Nu ska jag fortsätta med det samma, och sedan kolla att jag har allt jag behöver inför morgndagens resa. Det ska bli skoj, och otroligt härligt, att få se mina två favoriter igen. Det känns så konstit att hamna åka flera timmar för att se dem. Nåja, man vänjer väl sej. Dessutom vet jag ju inte vart vinden för mej nästa år..kanske jag blir vasabo och till och med flyttar in hos Kristel?! Hmm..jag tror inte hon skulle gilla de :)

tjena

Råddiga dagar

Sitter nu hemma och lagar världens godaste mat, kyckling me ris á la hanni!bästa ever. E helt totalt vrålhungrig och bara längtar att få sätta ner mej och se på the Hills med mat. Åt senast lite över 10 idag, när vi for till Chico´s och äta. gooott!
Och om en stund kommer Mii och Sofia hit på lite myskväll,va skoj.

Tenten idag gick inte så bra..meen jag hoppas att jag får igenom den ivf,det e de enda som gäller för mej! 'Så vi får hoppas på det bästa. Vi for åtminstone på en cider efter skolan för att dämpa våra sorger, så de ha lätta lite nu.

Snart e det fredag - VAsatime!! Tillsammans med Mii, Jenni och kanske John ska jag ta mej till Vasa för att sedan ta över Kristels lilla lya. Ska bli så otroligt roligt, åtminstone med tanke på Kristels stora planer inför lördagen. Det kommer bli grejt! Jess.

Nu håller min kyckling på att bränna i botten,måste rädda. Ha de skoj

...

Veckoslutet har känts välförtjänat, och kan lugnt påstå att jag har sovit 80% av tiden. Trött har jag åtminstone varit. Den låånga fredagen tog kål på mej. När jag kom hem kockade john en fin måltid åt mej, och jag visade min tacksamhet med att somna utan att ta en endaste en tugga. Uuups.

Hur som helst, hade vi det så otroligt roligt i Tallinn. Vaknade kl 05.00, satte ner mej på soffan för att få liv i mej, och sedan kom en liten sömnig Mii trampande in i vardagsrummet. Trots den tidiga väckningen fick jag ändå igång mej och vi slapp till slut ut genom dörren till det ruskiga vädret. Ush! Efter många om och men tog vi taxin till Västra hamnen..jag verkar tro att jag e en rik studerande!?, nå anyway, fram kom vi ändå, och mötte sedan en supersöt och full  jenni. Stackarn! På båten slapp vi till slut, där jag jenni och matilda korkade vår första cider, kl 07.30.. Och i den takten fortsatte resan. Vi kom till Tallinn, och for med raka steg till mäkken, där jag efter att ha stått i 3 olika köer, till slut, efter 30 min, fick surt höra "only estonian money"...jaaaha, tack!

Så vi for till Nimega bar, där vi satt i de 3 timmarna som vi var i detta land. Sedan gick vi till båten, och åkte hem, Med andra ord har ja nu varit i Tallinn, men ändå inte sett Tallinn.. Hmm.  de kommer flera gånger :)

Imoron har vi tent i Anatomi..jag fasar för detta! kan inte precis påstå att jag har varit den mest aktiva studeranden i detta ämne.. Så nu får jag lov att ta mej själv i kragen och fortsätta läsa.. Skulle helst inte vilja hamna på omtent..


  Jenni, Mii och jag på båten. (observera våra tuffa mössor!)

Ruttna korvar och Tallinn

Sitter för tillfället i soffan och känner mej som en stor, rutten korv. Den här dagen har jag suttit hemma, varit lite nervös över en viss grej som sedan blev en lättnad, ätit en hel lasagne(!!), mått dåligt och gjort absolut inget. En väldigt produktiv dag med andra ord. I skolan va jag trots allt, Annabel och jag hade vårt föredrag äntligen, och sedan gjorde jag och Jenni vårt arbete färdigt. Efter all den möda som vi satt ner på det, märkte vi att allt försvann och vi fick börja från början. Då blev vi deprimerade och for på en cider till Cor-huset. Nam!

Mii kom just hit, nu ska vi mysa ett tag, äta lite och se på tv. Sen får vi se om vi orkar dra våra rövar till Jens och festa hela natten tills vi imoron kl 07.00 skall befinna oss i Västra hamnen. Jag, som redan känner mej otroligt trött och deprimerad, fasar för denna stund. Meen så fort vi kommer ombord båten, korkar en cider och umgås med tjejerna, tror jag att denna fiilis försvinner och byts ut mot en lycklig Tallinn-fiilis. Jiha! Om pengar skulle växa på träd skulle jag kunna njuta ännu mer av denna resa, men de får duga såhär.

Nästa veckoslut ska jag och Mii ta oss upp till Vasa för att fira Kristel och träffa nya mänskor där. De ser jag verkligen fram emot!

Nu tänker jag fortsätta se på House, fixa några smörgåsar och kakao och njuta av Miis nakna sällskap. Dessutom ska jag fortsätta sakna John... <3


My love <3

Nostalgitripp.

När jag tidigare idag tog en promenad till posten, via "stan", fick jag en underligt nostalgisk känsla. Fast det regnade lite smått, och vädret var som allra ruskigast, så kunde jag inte låta bli att känna en viss saknad efter att bo här igen. Visst, att flytta bort e det bästa jag gjort i hela mitt liv, och det e härligt att få upptäcka nya ställen och framförallt nya mänskor. Men medan jag gick längs kungsgatan, över torget, genom parken, förbi sportplanen och sist förbi gymnasie.. vällde minnen från olika händelser med olika mänskor in i min hjärna. Allt man fått vara med om, alla goda tider med flickorna. Det känns så otroligt nära, men ändå så långt borta.
Tillsammans har vi skrattat, festat, gråtit, pratat, tröstat varandra och gjort precis allt! Känns som om en stor del av mitt hjärta har tagit sitt pick och pack och flyttat bort från mej. Att sen bara få se vissa av dessa härliga varelser någon gång inom några månader, och en av dem inte alls, känns så totalt hemskt att jag inte ens vill tänka på det. Vi har varit med varandra så tätt så många år, och nu plötslit ska man skapa nya relationer, få nya vänner och ett helt nytt liv?!
Jag vet trots allt att ingen nånsin kommer att kunna ta platsen i mitt hjärta som dessa flickor har, ni e my girls. Jag älskar er<3

Som sagt, det blev en mycket nostalgisk promenad, tydligen framkallar alla små hörn och knutar i denna stad minnen från tider som varit och saker man gjort. Allt känns så otroligt avlägset.



Det här e mina flickor <3

Konstiga minnen

Idag blev jag påmind om nånting, som jag länge sedan förträngt att nånsin hänt, och som jag väldigt väldigt gärna skulle ta tillbaka om jag skulle kunna. Har faktist inte tänkt på detta, och denna, på en lång lång tid. Konstit att man kan glömma bort vissa stunder i ens liv helt totalt, för att sedan bli påmind om det av nån. Konstit. Som tur e det redan 2 år sen. Tur!

Har haft en chillig hemresa från Helsingfors idag. Nicke körde jenny till flygfältet och jag passade på att fara med så att jag samtidit skulle få en bekväm hemresa. Hejhej vinkade vi till jenny och så susade vi iväg i nickes fula bil. Kan med gott samvete säga att jag många gånger var rädd för mitt liv, då när någon kör väldigt hårt på motorvägen, kör förbi stora lastbilar utan att hålla i ratten.. jaa, då blir ja lite skrämd kanske! Men med en rolig lek som man kan tolka på många olika sätt(!), och en cigarr, så kom vi till slut fram, hem till Ekenäs. Egentligen hade jag ingen lust att komma hem idag, men jag behöver mitt pass till fredagen, och min anatomibok, såå här sitter jag nu utan något som helst att göra. John slutar dessutom först kl 8 så det ser ut att bli en lång dag. Nåväl, jag kan njuta av tv3, maaaaat och tanken av att imoron hamna vakna tidit för att ta tåget tillbaka..

Hade dessutom en mycket trevlig kväll igår. Efter skolan kom jag hem, lagade mat och skvallrade med Eve. Ca kl 8 tog vi bussen till Granvägen där vi mötte Mii, Jenny och Nicke. Vi kramades och tog sedan spåran till chico's, där jag åt min vanlig Bonnie&Clyde. Namm!! Maten var god men eftersom att jag bara nån timme tidigare hade slävat i mig den största portionen spagetti bolognese som jag nånsin sett, så var jag inte så mätt. Meeen, pengar finns...hmpf!
Sedan sprang vi till makuuni och köpte godis, tog bussen tillbaka till Granvägen och föll ner i soffan framför Heartbreak kid. Jag somnade under filmens lopp av och an.
Nicke körde sedan bilen till världens bästa Leiviskätie, där vi efter Nickes eviga gnällande till slut somnade sött i våra sängar, medan nicke låg och vred sej på golvet. HA! rätt åt honom.

Nu tänker jag som sagt äta något gott, se på tv och kanske höra av mej till någon som fortfarande är ekenäsbo och har lust att ses.

Ciao!

RSS 2.0