Sommaren närmar sej sitt slut.



Idag e det exakt två veckor tills skolan börjar. Två veckor. Alldeles sjukt hur snabbt sommarlovet har gått. Känns väldigt jobbigt att börja packa ihop sina saker och börja livet som pendlare igen, men jag e samtidigt så otroligt förväntansfull över flytten, min underbara kämppis, att få träffa alla mina flickor igen och att få börja skolan igen. Kommer att bli ett underbart år, med en heel del festande och skratt. Det att jag e tutor kommer också att va så skoj, så skoj.

idag har jag ivf varit ledig, var meningen att jag skulle sova länge och gott, men blev tyvärr väckt halv 8 av att mamma behövde bilen, så jag var alltså tvungen att köra hem den (sov hos john). Sen fick jag inte sömn igen så jag låg och såg på How I met your mother och några filmer tills jag orkade släpa ut mej och sola. Sköööhöönt. Sen ringde lucia och sen dess har vi kört omkring i trakterna, suttit på Strandshell, varit i Karis och bara umgåtts. Väldigt kul med tanke på att det e ungefär 2 år sen senast. Ironiskt att när jag äntligen flyttar till Helsingfors och tror att vi kommer att kunna ses ofta, så tar hon sitt pick och pack och flyttar till Karis. Karis. Av alla ställen. Voi voi.

Nu ska jag äta pizza med min älskling och bara ta det lugnt. Imoron e det jobb igen kl 08.00. Suck.
Ha en skön kväll.


En utmattande men underbar resa.



Väldigt trött och sjuk i kroppen sitter jag nu på soffan hemma igen. Har haft några alldeles underbara dagar med min tös, oslagbart! Båtresan till Stockholm var urkul, även om det fanns väldigt få ungdomar ombord. Vi hittade ivf sällskap, även om det kanske inte slutade helt som önskat för vissa, hah. Vi sov ivf väldigt sött(?) på golvet resten av natten, och njöt av livet som hemlösa. Eller så inte, men det gick. :p

Även om båtresan dit var väldigt knäckande (här talar vi väldigt knäckande), var vistelsen i Stockholm great. Vi var trötta som aldrig förr och våra fötter tog livet av oss, men ändå var humöret på topp och pengarna bara flög i väg. 

Vi hade otrligt tur med vädret, strålande sol och väldigt varmt. Efter 13 timmars strosande omkring (väldigt långsamt pga fötterna) tog vi tunnelbanan till slussen och gick till terminalen. Sluga som vi varit (efter att vi var mindre sluga och inte tog någon hytt till någondera av resorna) var vi på väntelistan till hytter, vilket resulterade i att vi fick en fin hytt, som dessutom var relativt billig, även om iv säkert skulle ha betalat 1000 euro vid det skedet. Halv 9 på kvällen la vi ner oss i sängarna och bestämde oss att vi skulle sova 1 timme förrän vi skulle lite utforska på båten. Gonatt sa vi och släckte lamporna. Vaknade gjorde vi då en kvinna öppnade dörren och sa Gomoron, Huomenta. Klockan var vid detta skede 06.20. Vi hade alltså sovit genom hela båtresan.

Första reaktionen var att vi turvist skrek "va, va, VAA???", efter detta skrattade vi som aldrig förr och gjorde oss i ordning. Så kan det gå, skönt var det ivf. Resten av morgonen var humorn väldigt mycket på topp, och som tur har jag nu tillgång till bekväma skor, till skillnad från tidigare. 

På veckoslutet e det Diggiloo och utgång som gäller, yihaa. 

Jag älskar livet!

Sweden here we come.




Livet kan visst vara ganska underbart ibland. Igår packade john och jag allt som vi behövde med oss och körde iväg med båten till Torsö. Där grillade och fiskade vi, samt såg på en hel del avsnitt av How I met your mother. Alldeles underbart. Idag vaknade vi relativt tidigt och låg i några timmar och såg på lite fler avsnitt tills vi sedan pga åskvädret hamnade bli upplockade av mina parents och komma hem.

Resten av dagen har vi bara degat och inte gjort något. Ute regnar det och jag tycker att det e helt härligt. Men jag hoppas med hela mitt hjärta att det imoronkväll inte e storm, för då ska vi, dvs jenny och jag, till Sverige. jeejeee. Jag e så jävla glad! Jag har massor med pengar som jag tänker spendera bort, världens bästa resesällskap med mej, vi får hoppeligen träffa den saknade flickan, och i Stockholm finns det massvis med underbara butiker. Naajs.

Imoron e jag hoppeligen ledig så att jag hinner sova lite, packa och chilla. Kommer behöva ladda batterierna före vi far iväg, har på känn att det kommer bli några galna dagar. And we love it!



Torsdagen på Högholmen :)

RSS 2.0