Soommaren e härlig.




Dagarna i Ekenäs flyter framåt som aldrig förr, hinner inte med. På lördagen var det Alban som gällde, och det var så jäkla roligt. Jag och Jenny hade det mysigt och minglade med olika människor. Kvällen slutade sen med att vi, i sällskap av john, jannika, chrisu och matilda, beställde lite mat från prisses. Gott. Söndagens spenderade jag tillsammans med Jenny, vi solade i ABC, kruisade omkring som aldrig förr och lekte detektiver då vi förföljde några människor. Härligt att ha henne hemma igen. :)

Både igår och idag tillbringade jag hemma hos Kristel. Vi har agerat barnvakter åt Kristels systers små underbara barn. Det har varit väldigt underhållande kan jag berätta för er. Idag koncentrerade vi oss dock istället för att vakta ungarna på att äta upp lilla Nathalies kex. Ojdå. Gott var det. Sen for vi till Sportten på Step. Skönt, jag har varit så lat nu den senaste tiden, så det kändes bra att göra något aktivt mellan allt ätande och latande.

Har under denna lilla Ekenästid konstaterat att livet här e härligt. Jag älskar sommaren i Ekenäs. Men jag saknar mina fina helsingforsbrudar. Väldigt mycket.

Imoron ska jag dessutom besöka Åbo. Så otroligt länge sen. Skall shoppa lite, träffa mina syskon och mommo, samt möjligtvis fara ut till villan. Hääärligt.

Jag njuter. Nu vill jag bara att alla skolarbeten ska vara färdiga så att jag med gott samvete kan njuta för fullt och glömma allt som heter skola.

Gonattt.


Flum.



E väldigt uttråkad. Samtidigt som det e så otroligt skönt att bara slappa och inte ha några som helst planer för dagen, väntar jag med iver på att alla flickor e samlade igen så att jag har något att göra på dagarna. Som tur e det dåligt väder i dag, så man med gott samvete ändå kan vara sysslolös.

Förövrigt har jag bränt mitt hårbotten helt totalt. Söndagens långa Sjundeåcup-besök satt sina spår på både mitt hårbotten som ansikte. Roligt var det ivf att se John spela samt hans lag vinna, men för tillfället känns det som att jag sett allt för många handbollsmatcher, så det räcker för en good tid framåt. Avslutade helgen med att beställa pizza, vilket var så supergott och satt rätt.

Imoron ska jag tillbaka till vår älskade huvudstad. Treffit med Jenni och sen vidare för träff med tutorerna i skolan. Därifrån sätter vi oss sedan i bilar och brummar iväg till Borgå, till en av tutorernas stuga. Där ska vi sitza, bada bastu och planera kommande tutorår. Ska bli hur kul som helst! På torsdagen vill jag försöka hinna träffa någon av mina flickor förren jag sätter mej på tåget tillbaka till Ekenäs.

På fredagen ska jag än en gång tillbaka till Helsingfors för att städa det sista i kämppän, skrubba, dammsuga osv, så att vi sedan med gott samvete kan lämna över den till den nya ägaren. Efter detta ska jag igen tillbaka till Ekenäs, and this time for good. Tänker dock besöka mina flickor så ofta som det bara går, för jag saknar dem redan så otroligt mycket.

Nu ska jag kolla det nyaste avsnittet av Gossip girl och därmed gråta lite. Hehe. Som vanligt alltså. Sen ska jag fortsätta göra inget tills mamma blir ledig och jag har tillgång till mitt rum igen. Då e det städning där som gäller, eftersom mitt rum just nu består av 5 stora kassar innehållande alla mina kläder. Dessa kassar ska jag få inklämt i en byrå med 3 lådor. Lycka till!


Älskar er flickor!

Löördag.



Igår flyttade jag hem tillbaka till Ekenäs. Lägenheten var så tom, så tom när jag stängde dörren efter mej. Sorgset känns det, samtidigt som det känns skönt att få mammas mat, köra bil när jag vill och bara ta det lugnt.

Dagen har gått snabbt. Vaknade sent, vilket var så otroligt skönt efter en vecka med endast tidiga väckningar. Gjorde mej sedan färdig och hoppade sedan i bilen med John och Jenny för att besöka Sjundeåcupen. Jag och Jenny kände oss väldigt utanför där, men försökte ändå heja glatt på min älskling. När vi kom hem lagade vi genast mat, och nu sitter jag här mätt som en plätt tack vare den otroligt goda biffen, gräddpotatisarna och brunsåsen. Nami nami.

Nu e det Eurovisionen som gäller. Chips och cocis samt en John  har jag som sällskap. Underbart skönt att hålla en liten paus från alkoholen, nästa vecka kommer det att bli röj igen. Jeje.

Kanske vi ses imoron i Sjundeå. Have fun.

Ett sorgligt farväl.



Borde egentligen stressläsa på fredagens kirurgitent för tillfället, men på grund av att jag e så otroligt duktig på att undvika detta har jag gjort allt annat. Eftersom att jag på fredagen flyttar ut från lägenheten och egentligen inte har tid för att packa varken imoron eller på torsda, så började jag ju förstås göra det nu. Konstigt, konstigt känns det.

 Ska bli så otroligt skönt att flytta hem till trygga Ekenäs, inte behöva oroa sej över pengar och sånt. Men trots det har jag trivts väldigt bra här (om man räknar bort de otrevliga incidenterna med gumman nedanför) och det kommer vara sorgligt att flytta ut. Har ingen aning om var jag bor på hösten, men om allt går precis som jag vill så bor jag i Majstranden.

En annan sak som e sorgligt e att jag e totalt värdelös på att packa. Jag hatar att packa. För att nu i sin tur undvika packningen funderar jag på att sy fast mina halarmärken.. Hmm..Antingen det eller sen se på ett nytt avsnitt av någon serie. We'll see.






Bye, bye vackra lägenhet.


Trots denna sorgestund ser jag med iver fram emot sommarlovet som börjar på fredagen innebärande sol, Ekenäs, det eventuella jobbet samt alla alban/ettankvällar med flickorna. Känner på mej att det kommer att bli en sjudundrande bra sommar som kommer att nå sin höjdpunkt den 16.7 på Hartwall arenan. Jag e så otroligt ivrig och ser så mycket fram emot det. Jee.



Överlycklig.



E helt jävla lycklig. Aaaah. Den 16 juli kommer jag tillsammans med Kristel att få uppleva The Circus-tour. Oh yes. Happy happy happy. 



Lyckans dag!



Torsdag.




Dagen har gått fort. Vaknade kl 9, såg på två avsnitt av 90210 och började sedan aktivera mej. Kl 13 for mitt tåg från Hoplax till Grani, där jag sedan spenderat hela dagen. Såg på film med Mattis, och sedan kämpade vi på med vårt arbete om Freud. Galet sjuka idéer hade han. Efter att vi fått det ganska långt gjort for vi till Moms, ett café i Grani där vi umgicks med Mattis vänner.

Efter dagen i Grani tog jag mina två tåg tillbaka till Norra haga, där jag for till butiken och köpte en cocis (of course) och en mikropizza (latheten tog över). Märks att jag har väldigt hälsosamma matvanor här. Som tur flyttar jag just hem igen och får äta lite ordentlig mat igen, kommer att bli helt amazing.

Imoron e de skola för hela slanten, skall lyssna på några skittråkiga föreläsningar. Skulle int alls orka med sånt, när man nu i flera veckor hållt på med en massa roligheter. Igår hade vi en jättekul dag, då vi gjorde gipsmasker på varandra, alltså hade vi elmukelmu på ansikte å smeta gips på varann. Hur kul som helst. Sen skulle vi måla dessa masker, min blev en panda, den va skitsnygg kan jag säga er.. Påminde lite om hur jag såg ut då jag kom hem från Mallorca. Höhö. Efter det for vi till Kiasma och kollade på en vääldigt weird utställning, gillade inte alls. Förutom ett verk där man med hjälp av en sladd gjort en text på en vägg, och sedan en bild på Ronald McDonald (McDonalds frontfigur) som hänger sej. Intressant.

Efter detta var vi alla otroligt frustrerade (pga irriterande personer), så vi satte oss på Mr. Don där vi klagade på allt och alla samtidigt som vi slurpade i oss cider. Efter det var vi nöjda och glada och jag kunde med ett leende på läpparna gå och sova.

Kan bara konstatera att jag kommer att sakna dessa flickor så otroligt mycket under sommaren. Som tur kommer Matruski att vara mycke i Ekenäs, Jenni e i Kimito vilket int e långt borta, och Annabel&Vanessa kommer att besöka mej hela tiden. Det löser sej.

Imoron hem till Ekenäs.
Nu ska jag fortsätta nörda,mooroo

Svammel.



Det har inte hänt så speciellt mycket sen senast. Jag har njutit av några härliga dagar i Ekenäs/Karis. Ätit glass, solat, spelat stocken och pingis, ätit mängder med grillmat och festat lite. Det har med andra ord varit fullkomligt perfekt och min längtan efter sommaren e enorm. Om endast 7 små fjuttiga dagar börjar mitt sommarlov, alldeles fenomenalt underbart.

Min vappen var inte så särskilt speciell, lagade mat med john, såg på film samtidigt som jag vräkte i mej chips, och somnade sedan relativt tidigt. Även om jag älskar sånahär kvällar mer än något hade jag en liten ångest över faktumet att alla andra var ute och hade roligt medan jag hade en snarkande pojkvän brevid mej och själv var uttråkad. Så kan det gå när man e en fattig studerande (med andra ord slösar sina pengar dit man inte borde).

På lördagen var det barbeque-evening som gällde. Det var hur kul som helst och njöt för fullt för att ha nästan hela gänget samlat igen. Lekte grillmaster vid grillen då Kristel inte hade en blekblå aning om hur man grillar en biff. Pfft. Haha. Vi fortsatte sedan stegen mot Alban där vi drack och hade mysigt. Efter detta for de andra flicksen hem medan jag i sällskap av Nixo och Sauli drog iväg till Ettan. Hade hur kul som helst, även om jag möjligtvis blev en aning för full. Skrattade ivf för fullt och hade en otroligt rolig kväll. Thanks guys.

Nu sitter jag hemma och har just kollat nyaste avsnittet av The Hills. Höhö. Snart ska jag se på Gossip girl på datorn och sedan se ett till från subin. Jejje. Dagen har löpt på i vanlig takt, hade skola från 9.00-12.00 och under den tiden hann vi dansa lite discodance, bugg, vals, linedance, sittdanser och shottis. Hade hur kul som helst, och kunde än en gång konstatera att jag så älskar ergoterapi. love.

Här kommer ivf några bilder som avslutning.


Jag, Annabel och Marshall i väntan på skjutsen till Älgö.


Hungriga och glada på Älgö.


Annabel, jag och Nicolina på Nylle.


Besvärad grillmaster.


Nixos vakio min när han ser mej.


Jag och Krisupisu.


Två snyggingar på Alban.


RSS 2.0